Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Kroatië net even anders

de bestemming voor jou

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Waarom op vakantie naar Kroatië?

Kroatië is een unieke mix van mediterrane flair en het authentieke plattelandsleven. Niet alleen geliefd vanwege de stranden en eilanden maar ook vanwege de waanzinnig mooie natuur, het culturele erfgoed en idyllische toeristenplaatsjes.

Met een azuurblauwe zee, een groen binnenland én enkele van de mooiste natuurparken ter wereld (Nationaal Park Plitvice en Krka!) weet Kroatië zijn bezoekers te verrassen.

Zijn het de eilanden, toeristenplaatsjes, en knusse dorpjes in het heuvelachtige binnenland die nog niet zijn geraakt door teveel toerisme? Of is het de makkelijke bereikbaarheid van Kroatië? Want voor zoveel moois hoef je niet de halve wereld over te reizen.

Op nog geen 1300 km afstand kun je het allemaal zelf ervaren. De beste tijd voor een vakantie is Kroatië is is vanaf mei t/m oktober.

Make it happen in Kroatië

Misschien heb je al eens rondgekeken op onze site of heb je weleens over ons gehoord. Maar wie is Puur Kroatië nou eigenlijk? Een reisorganisatie? Een groep mensen met een hart voor Kroatië? Enthousiaste reisprofessionals? Nou, het is eigenlijk een beetje van al die dingen. Het zit zo.

In 2012 is Puur Kroatië gestart met de filosofie dat mooie dingen er zijn om te delen. Puur Kroatië is reizen kleinschalig, authentiek en weg van de massa. Het concept is net even anders. Wat meer weg van de ‘door-toeristen-overvolle-hotels-resorts-en gebaande paden’.

Wil je graag op vakantie naar Kroatië, kleinschalig? Wil je graag ontzorgd worden?
Leuk! je hebt ons gevonden. Met onze reizen laten we jou het beste van Kroatië zien.

Een kleinschalige vakantie

Onze kleinschalige vakanties focussen zich meer op beleving, de accommodatie is zeker belangrijk voor de ervaring maar absoluut niet het belangrijkste. Het zijn handpicked vakantieadresjes, leuke routes in afwisselende reisconcepten, soms in de buurt van een hotspot, maar veelal weg van het massatoerisme en ook tussen de lokale bevolking. We werken al jaren rechtstreeks samen met alleen maar ‘local heroes’.

Voorbij de massatoerisme hype

Grote callcenters, chatbots, die je vraag regelmatig niet begrijpen. Zelf houden we het graag persoonlijk! Niet alleen naar leveranciers, onze reisagenten maar ook naar jou! Laagdrempeligheid, aandacht en service dat moet zo blijven.

We gaan met plezier voor je aan de slag!

Benieuwd naar de reiservaring van anderen?

Zien en beleven. Wie met ons op reis gaat ervaart Kroatië echt. Wij doen er alles aan onze reizigers de ultieme ervaring te bieden. Het is zo leuk dat veel reizigers hun ervaring met ons delen. Niet alleen voor ons maar ook voor reizigers die plannen hebben voor een vakantie naar Kroatië.

Gastvrijheid, heerlijk eten, mooie wijnen, zon, zee, strand lees verder

Joyce

Anders dan in Griekenland zijn de afstanden naar tussen de Kroatische eilanden klein. Zo kun je veel eilanden als dagtocht doen. lees verder

Fam. Kraaijenstein

Met kinderen naar Kroatië, geboekt vliegtuig, huurauto en vakantieverblijven in de regio Dalmatië. lees verder

Evert en de family

Ook geen zin ...

Massatoerisme, mega grote hotels en enorme vakantieparken?

Gelukkig heb je ons gevonden!

Download hieronder ons GRATIS E-book en maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kun je plezierig, betrouwbaar en snel, een vakantie boeken zonder er zelf urenlang mee bezig te moeten zijn?

Het reisaanbod is enorm. Er is zoveel te vinden op het internet. Probeer dan maar eens die reis te vinden die past bij jouw wensen. Puur Kroatië helpt hierbij. Samen met jou kijken naar de mogelijkheden is de basis. Zullen wij jou het tijdrovende zoeken uit handen nemen en je laten ervaren hoe wij voor jou aan de slag gaan en je helpen een keuze te maken. Jouw voordeel, beparing van heel veel tijd, twijfels en keuzestress. Try us!

Persoonlijk contact

Wij helpen door menselijker te bedienen. Met luisteren, ons advies. Samen met jou.
Vind hier het complete plaatje. De reis, advies over vervoer en de route, activiteiten. Kijk rustig rond en kom je er niet helemaal uit? Mail dan even.

Eigen concepten

De reisroute, de plek waar je tijdens je reis overnacht kan hét verschil maken in de complete reisbeleving. Het zijn de bestemmingen nog niet ontdekt door de massa. Vaak rustiger, kleinschalig of een bijzonder plekje.

Weg van de massa

Vakantie is meer dan alleen maar zon, zee, strand en grote toeristenplaatsen. Wil je ook graag een land ontdekken, de locals en eigenaren van jouw vakantieverblijf beter leren kennen en de smaken van een land proeven?

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen