Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Kleinschalige reizen

Kleinschalige reizen

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Onze reizen naar Kroatië.

Je hoeft niet de halve wereld af te reizen om op mooie plekken te komen. Jij de wens een kleinschalige vakantie in Kroatië. Wij het regelen en zo de mooie plakken met jou delen. Een vakantie waar jij en iedereen die met jou mee reist blij van wordt.

Laad meer

Benieuwd naar de reiservaring van anderen?

Zien en beleven. Wie met ons op reis gaat ervaart Kroatië echt. Wij doen er alles aan onze reizigers de ultieme ervaring te bieden. Het is zo leuk dat veel reizigers hun ervaring met ons delen. Niet alleen voor ons maar ook voor reizigers die plannen hebben voor een vakantie naar Kroatië.

Op een sportieve en uitdagende manier genieten van een stuk natuur dat je normaal gesproken nooit te zien krijgt in Kroatië. lees verder

Joep

Kleine, gemoedelijke plekjes, natuur, gezellige toeristenplaatsjes en veel afwisseling qua outdoor activiteiten, cultuur snuiven en fijne strandjes. lees verder

Jojanneke

Wat ze bij Puur kroatie doen is je het gevoel geven of je hun ‘best friend’ bent. lees verder

Joyce

Ook geen zin in...

Massatoerisme, mega grote hotels en enorme vakantieparken?

Gelukkig heb je ons gevonden!

Download hieronder ons GRATIS E-book en maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kun je plezierig, betrouwbaar en snel, een vakantie boeken zonder er zelf urenlang mee bezig te moeten zijn?

Het reisaanbod is enorm. Er is zoveel te vinden op het internet. Probeer dan maar eens die reis te vinden die past bij jouw wensen. Puur Kroatië helpt hierbij. Samen met jou kijken naar de mogelijkheden is de basis. Zullen wij jou het tijdrovende zoeken uit handen nemen en je laten ervaren hoe wij voor jou aan de slag gaan en je helpen een keuze te maken. Jouw voordeel, beparing van heel veel tijd, twijfels en keuzestress. Try us!

Persoonlijk contact

Wij helpen door menselijker te bedienen. Met luisteren, ons advies. Samen met jou.
Vind hier het complete plaatje. De reis, advies over vervoer en de route, activiteiten. Kijk rustig rond en kom je er niet helemaal uit? Mail dan even.

Eigen concepten

De reisroute, de plek waar je tijdens je reis overnacht kan hét verschil maken in de complete reisbeleving. Het zijn de bestemmingen nog niet ontdekt door de massa. Vaak rustiger, kleinschalig of een bijzonder plekje.

Weg van de massa

Vakantie is meer dan alleen maar zon, zee, strand en grote toeristenplaatsen. Wil je ook graag een land ontdekken, de locals en eigenaren van jouw vakantieverblijf beter leren kennen en de smaken van een land proeven?

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen