Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Wat te doen in Kroatië

Ik zal eerlijk tegen je zijn: Een lijst maken van de beste dingen om te doen in Kroatië is niet eenvoudig. Ik zou je heel graag de absoluut perfecte, ‘must-do’, ‘must-see’, lijst willen geven voor jouw vakantie in Kroatië.

Maar ik raakte steeds afgeleid omdat er zoveel is om te ontdekken, te beleven, te ervaren. Natuurlijk is het lastig kiezen als je, zoals ik, al jaren in Kroatië thuis ben en het land van noord tot zuid, van oost tot west ken.

Toch heb ik het geprobeerd en een top-10 lijst gemaakt.

Voor jou als je ervan houdt de natuur te verkennen, historische steden te bezoeken, te leren over tradities, de mensen die er wonen te ontmoeten, dan is deze lijst een begin van wat je zoal kunt doen in Kroatië.

We willen graag dat je alles uit je vakantie haalt. Daarom ontvang je bij boeking de ‘Happy Holiday’ box. Met wegenkaart, met een glossy magazine, met een heus reisboek. Naast het boeken van je vakantie besparen we jou hiermee ook stress tijdens je vakantie.
In hett reisboek worden de absolute hoogtepunten en best adressen van de streek met jou gedeeld zodat je ook nu niet urenlang op het internet hoeft te zoeken of verzeild raakt in allerlei discussies in social media groepen.

Klaar om de top 10 lijst te zien? Klik dan HIER.

Een top 10, top 50, top 100 wat te doen in Kroatië

De top 10 is maar een heel klein deel met de beste dingen om te doen in Kroatië! Een top 10 maken is lastig maar ook een top 50 of top 100. Zoals ik al eerder aangaf. Ik ken het land te goed, ben er opgegroeid en nog steeds vaak te vinden.

Kroatië is echt een van de meest diverse en actievolle landen ter wereld om te bezoeken, en wat je daar ook gaat doen, ik weet zeker dat je het fantastisch zult hebben.

Als je een reis wilt maken door mij bedacht en die ik zelf ook eerst heb gemaakt om alles te onderzoeken, te bekijken, te ervaren. Laat het mijn team of mij weten.

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen