Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Over ons

Kleinschalig en weg van de massa

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Over Wendy - Puur Kroatië

“Zodra de onafhankelijkheidsoorlog in de jaren ’90 was geëindigd werd ik weer smoorverliefd op mijn moederland.

Mijn naam is Wendy en ik ben al heel wat jaren werkzaam in de reiswereld. Van eigenaar van een traditioneel stenen reisbureau, tot reisleidster op Europese bestemmingen.

In 2012 heb ik Puur Kroatië opgericht. Wonend in Nederland maar mijn hart ligt in Kroatië. Ik ben er net niet geboren maar kom er al mijn leven lang. Sinds 1994 ben ik ambassadeur voor Kroatië. Met mijn team help ik je graag de juiste keuze te maken voor een vakantie naar Kroatië!”

Meer over Kroatië of bekijk onze reizen

♥ geniet intens van de natuur ♥ heeft veel last van vliegangst ♥ reist het liefst per trein ♥ shopt graag bij lokale ondernemers ♥ verblijft op vakantie ook altijd kleinschalig ♥ drinkt graag wijn ♥ eet vooral vers, home-made, en buitenlandse keuken ♥ is gelukkig met familie en vrienden ♥ proud mom van Mauro en Jesse

We zijn én doen het net even anders

In 2012 is Puur Kroatië gestart met de filosofie dat mooie dingen er zijn om te delen. Kennis over Kroatië én reizen kleinschalig, authentiek en weg van de massa wordt persoonlijk met jou gedeeld.

Puur Kroatië werkt alleen samen met lokale ondernemers en eigenaren van kleinschalige accommodaties die hun land een warm hart toedragen. Ze worden vaak door de familie zelf gerund. Daar vinden reiservaringen plaats die je bij blijven.

We ontwikkelen samen met bewoners en lokale ondernemers reizen naar Slovenië en Kroatië en kijken hierbij naar routes en belevingen.

Voor tussenstops hebben we kleinschalig aanbod in Duitsland en Oostenrijk.

Benieuwd naar de reiservaring van anderen?

Zien en beleven. Wie met ons op reis gaat ervaart Kroatië echt. Wij doen er alles aan onze reizigers de ultieme ervaring te bieden. Het is zo leuk dat veel reizigers hun ervaring met ons delen. Niet alleen voor ons maar ook voor reizigers die plannen hebben voor een vakantie naar Kroatië.

Er zijn gelukkig nog heel veel plekken in Kroatië weg van het massatoersime. Weten waar? lees verder

Familie Smeets

We hadden geen tijd om zelf een hele rondreis in Kroatië uit te zoeken. Bovendien zocht ik iets wat aansluit bij onze wensen. De service van een reis op maat werd een blije ervaring. lees verder

Christel, Hans, Sterre en Willemijn

Een avontuurlijke tijd vol uitdagingen tijdens onze actieve vakantie in Kroatië. lees verder

Jonne

Vakantie een goede mix van dingen doen en relaxen

Wil je niet alleen relaxen maar ook uitstapjes maken, een activiteit doen? Kroatië is niet alleen een paradijs voor avontuurlijke vakanties maar ook voor liefhebbers die graag een goede mix willen van avontuur en relaxen! De natuur is er prachtig, het aanbod van activiteiten en leuke dingen doen is groot, heel groot!

Waar je reis ook heen gaat, wij laten je kennismaken met de meest unieke en onmisbare dingen om in Kroatië te doen.

Tip! boek vooraf je activiteit

De activiteiten die we aanbieden worden vrijwel altijd georganiseerd voor kleine groepen. Dat betekent dat op sommige data ze al snel vol zitten. Voorkom dat je tijdens je vakantie veel tijd kwijt bent om nog iets geregeld te krijgen. Of voorkom teleurstelling.

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen