• Home
 • Over Puur Kroatië

Over Puur Kroatië

Dit is mijn verhaal

Onvergetelijke vakanties, overnachtingen in kleinschalige en authentieke accommodaties, vaak bij de Kroaten thuis? Zo leerden mijn lieve ouders mij tientallen jaren geleden Kroatië kennen.

Het vliegtuig is geland, ik word opgewacht door één van mijn vrienden. Een gelukzalig gevoel overvalt mij en tovert een glimlach op mijn  gezicht. Of het nu de ongekende vriendelijkheid van de Kroaten is of de gastvrijheid, het geeft mij aan dat ik weer op mijn plek ben. Iedere keer weer word ik ook verrast door nieuwe ontmoetingen en nieuwe ontdekkingen. Onderweg stop ik altijd even bij een lokale markt en schuif ik met groot plezier aan bij de lokale bevolking in een traditionele Konoba voor een lunch. De beste tips worden mij ingefluisterd en de mooiste plekjes in Kroatië worden mij getoond.

Wendy vertelt

Wil je graag mijn tips en weten wat mij bezig houdt? Bekijk ook eens mijn blog.

Altijd door mij bezocht

Ik reis veel, altijd weer op zoek naar de mooiste en meest bijzondere plekjes in Kroatië en natuurlijk bezoek ik ook even de accommodaties waar we al jaren mee samenwerken, niet alleen om even gezellig bij te kletsen maar ook om te kijken naar vernieuwingen en veranderingen.

Op onze website vind je ontelbare mogelijkheden voor een vakantie naar Kroatië. Of je nu per vliegtuig gaat of met je eigen auto. Het zijn altijd die vakanties die je laten kennis maken met de ‘coleur locale’ van het land, daar waar het leven verrukkelijk is.

 • ben je op zoek naar authentieke, kleinschalige, unieke en bijzondere overnachtingsadressen?
 • ontbreekt het je aan tijd om het internet af te struinen op zoek naar jouw ideale vakantie?
 • heb je geen idee welke bestemming, welke accommodatie, welke reis in Kroatië jou het beste past? Denk je zelfs dat je echt niet meer weet wie jou persoonlijk kan helpen?
 • wil je meer dan alleen zon, zee, strand en graag het échte Kroatië leren kennen?
 • ben je ondernemend, nieuwsgierig, levensgenieter ‘pur sang’?
 • vind je het leuk om ‘locals’ te ontmoeten?

ALS JE ‘JA’ HEBT GEZEGD OP ÉÉN VAN DEZE VRAGEN, LAAT ONS JE DAN HELPEN!

Waarom kiezen klanten voor ons

Vanwege de down to earth-aanpak in ‘gewone’ taal, de ideeën voor jouw vakantie die wij aanbrengen zijn zeker niet 13 in een dozijn en met mijn kennis en mijn contacten in Kroatië profiteer jij ook!

BEN JE OP ZOEK NAAR:

 • een bijzondere vakantie in Kroatië
 • een goede voorbereiding met behulp van mijn tips & tricks
 • een deskundige die jou wijst op de mooiste en leukste plekken in Kroatië
 • een reispresentatie om al veel te weten te komen

Enjoy Croatia!

Wendy

Puur Kroatië

Pr.Beatrixlaan 3

4001 AG Tiel
The Netherlands

Tel: + 31 (0) 85-4018795
E-mail: KvK: 54375592
BTW: Treft u aan op de factuur

 

Wil je ons graag bezoeken, leuk!
Wel even vooraf aanmelden.

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Wat onze klanten zeggen…

 • partner-sunnycars-logo
 • ggto_logo_oranje
 • logopng8
 • partner-kroatie-bureau