Hoe je binnen 1 uur je vakantie geregeld kan hebben

Herken jij dat ook? Uren lang op internet aan het zoeken naar een vakantie? En hoe vaak boek je iets maar heb je toch nog twijfels en vragen.

Wil je meer dan alleen die plek om te overnachten, wil je beleving, wil je precies datgene wat past bij jouw wensen? Dan zit je hier goed!

Tientallen reisaanbieders, ook naar Kroatie, grote anonieme boekingsmachines. Vanaf de bank op een avond dan eindelijk met enkele klikken je vakantie boeken… twijfel… vragen….is het precies wat ik zoek, kloppen de plaatjes en beschrijvingen, kloppen de beoordelingen, zullen dit straks ook mijn ervaringen zijn?

Websites van grote boekingsmachines proberen te overtuigen met opmerkingen als de laatste kans of de goedkoopste kamer. Grote reisorganisaties doen dat middels zeer indrukwekkende en kostbare marketingcampagnes. Ik heb veel gezien en geleerd in de reiswereld, ik heb alle ontwikkelingen en veranderingen gevolgd en mezelf ook regelmatig afgevraagd wat ik als fervent reiziger graag wil en waar ik naar op zoek ben.  Met wat (oud) collega’s uit de reisbranche, mijn vrienden en partners in Kroatië hebben we in enkele jaren geleden een nieuw concept bedacht en kunnen we inmiddels zeggen dat we hiermee al veel van onze klanten en fans een fantastische beleving in Kroatië hebben geven. Wij geven je niet alleen die beknopte beschrijving van je verblijfsaccommodatie en een week voor vertrek je voucher of reserveringsbewijs op een A-4 tje met daarbij de vermelding ‘fijne vakantie’. Wij geven jou een vakantie met beleving!

Wendy, ♥ Kroatië, geniet van de natuur, boekenverslindster, drinkt graag een wijntje, houdt van lekker eten, verslaafd aan reizen per trein, last van vliegangst, gek op voetbal en geniet intens van de reizen die zij, in prive, met haar dierbaren maakt. Onweerstaanbaar: chocola en taartjes.

Wil je nog meer van ons weten? Of vind je ons nu al zo leuk dat je ons graag eens ‘in het echt’ wilt spreken?

zullen we een afspraak maken om te skypen of te facetimen, of bel ons!

Wat anderen over ons zeggen

Monique Brandsen
Alle accommodaties schot in de roos, de tips van Wendy waren een enorme bijdrage

Jelle Vankoningh
Reisorganisaties als deze dien je te koesteren, fijn die persoonlijke contacten en uitstekende service. Via tip van mijn collega, dat weekend de grand tour rondreis naar Kroatië bij TUi geboekt, wat was ik mijn collega dankbaar, de rondreis bij Puur kroatië in luxere hotels, ruim 300 EUR pp goedkoper, zelfde vertrekdatum! en niet in die sfeerloze betonnen blokken tussen honderden andere toeristen

Suus, Jip en Merlijn van Boven
Rondreis met kinderen, fantastisch programma en prima overnachtingsadresjes, echt Puur Kroatië!

John, Marije, Pip en Yentel
Veel gereisd , deze reis met Puur Kroatië, de herinnering bij ons alle 4 met een gouden randje

Megan & John Kilday
Puur Kroatië, your way to Croatia for the best holiday in the beautiful  and unspoiled Croatia

Sanne Michielse
Wat een mooie huwelijksreis naar Kroatië hebben wij gehad, de adresjes waar we verbleven, de extra’s die jullie voor ons hadden geregeld, chapeau Puur Kroatië.

Hester de Koningh
Een fout van ons en dan toch een reisorganisatie die je helpt en voor een oplossing zorgt, dank je wel Puur Kroatië!

Dean en Brechtje
Waren alle reisbureaus maar zo, wat een service wat een kennis, fijn dat ze dit delen

Jantine
Rondreis bij Puur Kroatie geboekt, op 1 appartement na, zelf gedaan via Airbnb, en wat had ik daar spijt van, niet alles is wat het lijkt op Airbnb.

Over mij

Mijn naam is Wendy Vos, bedenker, oprichter Puur Kroatië, travelconcept creator  en ambassadrice voor Kroatië. Ik ben ondernemer geworden omdat ik erachter kwam dat met de komst van internet en het enorme aanbod een vakantie zoeken heel tijdrovend kan zijn. Je op het internet niet precies weet of dat wat je ziet wel echt bij je past. De beoordelingen, bijvoorbeeld die 9,7 voor dat vakantieappartement, in hoeverre kloppen ze, of beter gezegd, is straks de ervaring van mevrouw A of meneer B ook wel mijn ervaring? Je op internet die accommodatie inclusief beschrijving en enkele foto’s ziet, maar beleving wordt een lastiger verhaal.

De verandering is al gaande, online ontmoet offline, men boekt meer via een echte reisspecialist, iemand die er woont of er vandaan komt. Ik startte naast mijn baan als docent aan de Hogeschool voor Toerisme mijn eigen bedrijf, volgde cursussen en leerde mezelf met vallen en opstaan wat wel en wat niet werkt. Mijn bedrijf ging zo goed lopen, dat ik enkele jaren geleden volledig zelfstandig werd en ik het team sinds 1 januari 2017 ben gaan uitbreiden. Ik heb inmiddels vele honderden reizigers een mooie tijd in Kroatië mogen bezorgen en een loyale klantenkring opgebouwd.

Ik heb met mijn kennis, liefde, enthousiasme voor Kroatië, maar vooral dankzij mijn fantastische partners in Kroatië een succesvol bedrijf neer kunnen zetten en dat ondanks de machtige reisreuzen op het internet. We horen steeds meer dat men op zoek is naar kleinschalig en naar meer persoonlijke contact met de persoon waar mee je zaken doet. En als ik eerlijk ben zoek ik dat ook altijd. Het gaat om de klik, vertrouwen, kennis, service.  Verder blog ik regelmatig en geef presentaties. Het geeft zo’n ontzettend goed gevoel om te doen wat je leuk vindt en daar anderen mee te helpen; dat is bijna niet te beschrijven. Sinds ik volledig zelfstandig ben, ben ik zonder te overdrijven een heel gelukkig mens.

Succesvolle en bekende namen in de wereld van de reisagenten/reisbureaus hebben ons inmiddels ook ontdekt. Dat had ik nooit voor mogelijk gehouden. Wij hebben maar 1 doel, jou blij maken door je een onvergetelijke ervaring te geven in Kroatie! Mijn unieke kennis deel ik in ons gratis e-book en door regelmatig een gratis tip te geven via de feel good newsletter die wij hooguit 10 x per jaar versturen, so don’t worry, NO spam!

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving