Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Kleinschalige reizen

Kleinschalig en weg van de massa

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Benieuwd naar de reiservaring van anderen?

Zien en beleven. Wie met ons op reis gaat ervaart Kroatië echt. Wij doen er alles aan onze reizigers de ultieme ervaring te bieden. Het is zo leuk dat veel reizigers hun ervaring met ons delen. Niet alleen voor ons maar ook voor reizigers die plannen hebben voor een vakantie naar Kroatië.

Maatwerkreis bij Puur Kroatië boeken? Ze werken als volgt: Je levert je wensen aan of je geeft de opdracht om een reis helemaal op maat te laten samenstellen. lees verder

Zoë

Zij steken al hun tijd in het regelen van een vakantie naar Kroatië zodat jij tijd bespaart en niet continue in de massa mee gaat. lees verder

Kees, Pien, Marilou en Jelmer

Als je zelf ergens naartoe rijdt met de auto, dan kan je niet echt van de omgeving genieten… dat is wel zo als je kiest voor de trein. lees verder

Harm-Jan, Cathy en Milan

Ook geen zin in...

Massatoerisme, mega grote hotels en enorme vakantieparken?

Gelukkig heb je ons gevonden!

Download hieronder ons GRATIS E-book en maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kun je plezierig, betrouwbaar en snel, een vakantie boeken zonder er zelf urenlang mee bezig te moeten zijn?

Het reisaanbod is enorm. Er is zoveel te vinden op het internet. Probeer dan maar eens die reis te vinden die past bij jouw wensen. Puur Kroatië helpt hierbij. Samen met jou kijken naar de mogelijkheden is de basis. Zullen wij jou het tijdrovende zoeken uit handen nemen en je laten ervaren hoe wij voor jou aan de slag gaan en je helpen een keuze te maken. Jouw voordeel, beparing van heel veel tijd, twijfels en keuzestress. Try us!

Persoonlijk contact

Wij helpen door menselijker te bedienen. Met luisteren, ons advies. Samen met jou.
Vind hier het complete plaatje. De reis, advies over vervoer en de route, activiteiten. Kijk rustig rond en kom je er niet helemaal uit? Mail dan even.

Eigen concepten

De reisroute, de plek waar je tijdens je reis overnacht kan hét verschil maken in de complete reisbeleving. Het zijn de bestemmingen nog niet ontdekt door de massa. Vaak rustiger, kleinschalig of een bijzonder plekje.

Weg van de massa

Vakantie is meer dan alleen maar zon, zee, strand en grote toeristenplaatsen. Wil je ook graag een land ontdekken, de locals en eigenaren van jouw vakantieverblijf beter leren kennen en de smaken van een land proeven?

Probleem

Je hoort het vaak “ik heb een druk leven”. Hoe zit dat bij jou?

Ontbreekt het jou ook aan tijd of zin om te gaan zoeken naar een vakantie en alles hiervoor te regelen? Op het overvolle internet is beeld, een opsomming van kenmerken en meningen van anderen datgene wat men snel scant.

We doen het allemaal, ook hier als wijzelf een ‘weekendje weg’ of reis buiten Kroatië boeken. We kijken verder, vergelijken, en dan BAM ontstaat er keuzestress waarna de twijfel toeslaat.

We hebben iets bedacht hoe daarmee te helpen. Door middel van alle contacten in Kroatië, kennis en ervaring van Wendy, expert, maar vooral ambassadeur voor Kroatië.

Oplossing

We nemen je werk uit handen, veel werk. Heb je weleens opgeteld hoeveel uren je hebt besteed aan het bij elkaar zoeken en vastleggen van je vakantie?

Haal ook alles uit je eigen spaarzame (vrije) tijd en neem contact met ons op zodat wij voor jou aan de slag gaan terwijl je op je werk bent of lekker van je vrije dag avonden of weekend geniet.

Met onze ‘local heroes’ delen we onze kennis, heel veel kennis en passie met jou

Wij helpen graag door menselijker, persoonlijker in plaats van jou aan je digitale lot over te laten. Bovendien, als je zelf alles regelt dan mis je onze local heroes en de bijzondere reisbelevingen.

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen