Wendy's Blog

Vakantieplanning

Overnachten in Kroatië

Altijd kleinschalige accommodaties Weg van de grote onpersoonlijke hotels, resorts en vakantieparken. Tijdens je reis met Puur Kroatië slaap je zoveel mogelijk in sfeervolle accommodaties.

Lees verder »

Vakantieland Kroatië

Vakantieland Kroatië is de laatste jaren steeds meer in trek. Er is vooral vraag naar kleinschalige toerisme. Weg van de enorme drukte en massa’s toeristen.

Lees verder »
Fijne klanten

Fijne klanten

In mijn bedrijf hebben wij het nooit over klanten maar over reisliefhebbers, reizigers of we praten over gasten. Toch is de titel van deze blog

Lees verder »
Kroatië weg van het massatoerisme

Weg met het massatoerisme

We ontvangen regelmatig reisverslagen en reviews van onze reizigers. Een beoordeling/review van Annebeth wil ik toch graag hier een bijzondere plek geven. Annebeth wilde graag

Lees verder »
Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië

“Zodra de onafhankelijkheidsoorlog in de jaren ’90 was geëindigd werd ik weer smoorverliefd. Op de mensen, de adembenemende landschappen, de geiten, de zee en het parfum van de natuur.

Ik begon andere reisliefhebbers ook enthousiast te krijgen en bedacht samen met mijn Kroatische vrienden een nieuw concept, weg van de ‘door-toeristen-overvolle-hotels-resorts- en gebaande-paden’.

Inmiddels hebben we bewezen dat enthousiasme, kennis, contacten en onze manier van werken bij veel reisliefhebbers wat toevoegt. Met dank aan mijn team van gepassioneerde Kroaten. 

Zij en ik zijn er voor jou om je de meest inspirerende verhalen te vertellen en samen met jou de Kroatische droom waar te maken.”

Wil je nog meer weten? Dat kan.

Klik hieronder door en we vertellen je graag over lang geleden, toen ik al in Kroatië kwam. Ook tijdens de oorlog, over het begin van alles. Heb je even…?

We zijn ook hier te vinden: