Wendy's Blog

reizen na corona

Waarom doen mensen dit?

Verbazing alom Vandaag las ik een artikel op een nieuwssite. Het betrof een interview met een collega reisondernemer. Duidelijk, eerlijk en recht uit het hart.

Lees verder »
support petrinja

hulp aan Kroatië

Laatste nieuws  Het is om te janken. De aardbeving in Petrinja in Kroatië. Gelukkig komt er al veel hulp op gang. Hulde aan alle hulpverleners

Lees verder »
Voel je goed in... Zagreb_PuurKroatië

Voel je goed in Zagreb

Zagreb heeft veel gemeen met Boedapest, Wenen en Praag. Toch komen toeristen er maar mondjesmaat. Het is immers de Kroatische kust die met haar azuurblauwe

Lees verder »
Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië

“Zodra de onafhankelijkheidsoorlog in de jaren ’90 was geëindigd werd ik weer smoorverliefd. Op de mensen, de adembenemende landschappen, de geiten, de zee en het parfum van de natuur.

Ik begon andere reisliefhebbers ook enthousiast te krijgen en bedacht samen met mijn Kroatische vrienden een nieuw concept, weg van de ‘door-toeristen-overvolle-hotels-resorts- en gebaande-paden’.

Inmiddels hebben we bewezen dat enthousiasme, kennis, contacten en onze manier van werken bij veel reisliefhebbers wat toevoegt. Met dank aan mijn team van gepassioneerde Kroaten. 

Zij en ik zijn er voor jou om je de meest inspirerende verhalen te vertellen en samen met jou de Kroatische droom waar te maken.”

Wil je nog meer weten? Dat kan.

Klik hieronder door en we vertellen je graag over lang geleden, toen ik al in Kroatië kwam. Ook tijdens de oorlog, over het begin van alles. Heb je even…?

We zijn ook hier te vinden: