Misschien heb je na het bezoek aan onze website het gevoel ‘Yes’! Dit is wat ik zoek voor een vakantie maar ‘help’ hoe nu verder. Puur Kroatië helpt jou graag bij het vinden van mooie plekken en fijne adresjes om te overnachten.

Er is maar één telefoontje nodig voor contact

Bel ons gerust als je vragen hebt over onze reizen in Kroatië en de diensten van Puur Kroatië. Mijn team en ik helpen je graag verder. Of vul onderstaand contactformulier in.

Wendy – Ambassadrice voor Kroatië

linkedin.com/in/wendyvos
facebook.com/puurkroatie.nl
instagram.com/puurkroatie

Wat vinden eerdere reizigers van ons:

De reiswereld maar ook de rest van de economie is nog steeds aan verandering onderhevig en heeft daarmee het landschap van advies, verkoop, klantcontact volledig op zijn kop gezet. Men wil en gaat weer terug naar de basis en wij beseffen ons eens te meer dat één op één contact weer belangrijk is geworden voor de consument.

Team Klantgeluk van Puur Kroatië helpt jou graag bij het boeken van een reis naar Kroatië. Dit alles met een verrassend gouden randje! Hoe verrassend, vraag jij jezelf af? Verrassend genoeg om ervoor te zorgen dat we kunnen stellen dat zij er echt voor jou zijn, spraakmakend is en de zintuigen van jou  prikkelt!.” – Daan, Lotte, Merel en Teun, zomer 2019

Postadres:
Puur Kroatië
Pr.Beatrixlaan 3
4001 AG Tiel
Telefoonnummer: 085-4018795 ( ma-vr. 07.00 – 16.00 u.)
KvK: 54375592
BTW: NL001912153B48

Garantiefonds GGTO: 1425

Laat hier je gegevens achter, wij nemen dan zo spoedig mogelijk (ma-vr) contact met je op.

Je naam*

Je telefoonnummer*

Je e-mailadres*

Waarover wil je contact?

Onderwerp*

Je vraag of opmerking*