Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Voordelen van vroeg boeken

Het eerste wat je jezelf kunt afvragen is natuurlijk: ben ik wel flexibel genoeg en heb ik straks nog volop keuze? Zit je vast aan een vakantie in het hoogseizoen, bijvoorbeeld omdat je kinderen hebt die op school zitten, dan vind je zekerheid van een leuke vakantiebestemming, iets kleinschaligs, misschien wel belangrijker dan de allergoedkoopste last-minute deals waarbij het jou niet uitmaakt waar je terecht komt. In de maanden juli en augustus kun je nu eenmaal niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Tijdens de last minute periode zie ook je dat veel kleinschalige accommodaties, klein is natuurlijk veel sneller volgeboekt, en populaire kamers (zoals familiekamers/appartementen) al zijn vol geboekt. Weet dat last minute niet jouw wensen niet allemaal meer ingevuld kunnen worden.

En ja zomervakantie 2024 is nog ver weg en misschien ben je er helemaal nog niet mee bezig, maar we hebben afgelopen jaar te vaak mensen moeten teleurstellen. Daarom hebben we tot 1 maart allerlei vroegboekvoordeel acties. Omdat op tijd boeken veel voordelen kent.

4 REDENEN OM OP TIJD JE VAKANTIE TE BOEKEN

1. Je bent afhankelijk van schoolvakantie
Het boeken van een vakantie met kinderen is soms lastiger, omdat je gebonden bent aan de schoolvakanties.
Hierdoor is wachten op een last minute vakantie best een risico, de vraag in het hoogseizoen is groot.
Als je vroeg bent, heb je nog genoeg tijd om te kijken naar een reis/vakantieadresje dat bij je wensen past. We helpen je hier graag bij!

2. Je houdt van keuzevrijheid
Als je kiest voor vroegboeken dan heb je keuze bij verschillende type reizen of vakantieadresjes! Ben je op zoek naar Logies en ontbijt? Wil je af en toe ook eens zelf kunnen koken? Wil je een accommodatie met zwembad? Of juist direct aan het strand?
Geen stress! Je kan al je voorkeuren doorgeven, omdat je hier vroeg bij bent. Als je weet wat je wilt, dan is het fijn als dit nog beschikbaar is.

3. Je kan niet goed tegen boekingstress
Boekingstress? Ja, boekingstress. Beeld je het volgende in. Je wacht lang met het boeken van een vakantie. Je hebt wel stress, want je bent bang dat straks alles uitverkocht is. Maar in die tijd dat je stress hebt, boek je niet, want wat als je iets langer wacht en je de perfecte deal vindt…?
Herken je dit? Hoe vaak heb je écht gehad dat lang wachten werd beloond met een leuke vakantie, en was dat dan alle stress ook echt waard?
Vergeet de boekingstress! Bij vroegboeken heb je keuze en extra voordeel en dus snel je ideale vakantie geregeld. Je wordt overvallen door een fijn gevoel van rust dat alles weer geregeld is. Bye bye stress, welkom voorpret!

Vroeger boeken is langer voorpret!

Als je vroeg je vakantie boekt, dan heb je dus nog een extra leuk voordeel… De voorpret!

Kroatië, dat onhandig gevormde land is gezegend met een enorme veelzijdigheid op relatief korte afstand.
Dat is mooi meegenomen, want het is makkelijk aan te reizen.

Je hebt de keuze om met je eigen auto te reizen, met de autoslaaptrein of met de trein of vliegtuig i.c.m. een huurauto. Weten of Kroatië ook iets voor jou is welke reis het beste jou, je medereizigers, je wensen past. Laat het ons weten.

Het is tijd om weg te dromen bij de gedachten van de warme temperaturen, de geluiden van de krekels en de golven van glasheldere zee. Laat de voorpret maar beginnen!

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen