Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Hoe het allemaal begon

Als veertiger was mijn leven goed op orde. Met partner, 2 kinderen, ouders, vrienden, een fijn huis en samen met een compagnon had ik een allround reisbureau. Maar ik wilde anders. Ik wilde reizen en beleven, persoonlijker en ‘echter’ maken. Ik zocht prikkels. Weg van de massa bestemmingen, maar vooral bijzondere ontmoetingen met ‘locals’, mooie gesprekken, bijzondere omgevingen, sfeervolle accommodaties, lekker eten, hartverwarmende momenten, onvergetelijke herinneringen.

Herinner je nog die tijd toen het straatbeeld nog bestond uit traditionele ‘stenen’ reisbureaus? De schappen die vol lagen met reisgidsen, veel standaard pakketten, bij grote en bekende reisorganisaties. Tot ongeveer 2003 zag de reiswereld er grotendeels zo uit. Ik verkocht daarom mijn reisbureau, deelde mijn kennis en ervaring aan studenten op de Hogeschool voor Toerisme en was enkele jaren docent en stagecoördinator.

In de jaren die volgde kwamen de grote digitale bookingplatforms als booking.com of airbnb. De chatbots, grote callcenters, webformulieren deden zijn intrede. Het persoonlijk contact verdween meer en meer. Men begon een vast aanspreekpunt te missen, iemand die je snel kan benaderen, ook als er problemen zijn! Daarom zocht ik verder hoe anders te reizen dan de standaard pakketreizen en hoe het anders voor jezelf te regelen.

Kleinschalig reizen is in. Mensen vergelijken nog méér dan ooit. Gelukkig hebben we veel kennis en de juiste contacten.

ALS JE MIJ VRAAGT WAT IK DOE:

“Ik help reisliefhebbers die een druk leven hebben en daarom graag ontzorgd willen worden.”

MAAR WAT IK EIGENLIJK WIL ZEGGEN IS:

“Wij, van team klantgeluk, nemen jou het tijdrovende uitzoeken, het zelf allemaal moeten regelen, van je vakantie, uit handen. Daarnaast besparen we je de bekende keuzestress.” – Wendy

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen