Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Reizen die je herinneringen geven

De beste herinneringen aan al mijn reizen zijn de momenten met de lokale bevolking geweest. Bijvoorbeeld toen ik mee ging met de boswachter om jonge beren bij te voeren die in Kroatië nog even de vrije natuur leven.

Dan mijn ontmoeting met Wijnboer Josip. De beste, allerbeste, en meest bijzondere wijnproeverij ever! Stel je toch eens voor, een wijnboer die al zijn wijnen laat proeven, lekkere locale hapjes en dan die verhalen van Josip. Met zoveel bezieling, enthousisme over je wijnen vertellen. Uren hebben we ademloos naar hem zitten luisteren, met tussendoor natuurlijk genieten van zijn mooie wijnen en kroatische lekkernijen. Deze wijnproeverij heb ik verwerkt in enkele reizen. En ieder voor -en najaar reis ik met een groep wine & food liefhebbers naar Kroatië, een lang weekend Tasty Travel Trip.

Zin om mee te gaan, stuur mij dan een mailtje.

Ik wil meer mensen helpen dit soort ervaringen te hebben waardoor ze een blijvende herinnering overhouden aan hun reis. Een herinnering waar ze jaren later nog over praten. Ik heb dit ontwikkeld tot het concept belevenisreizen voor Puur Kroatië.

Waarom raad ik reizigers aan om ervaringen met locals op te zoeken?
“Vakantie draait niet alleen om uitrusten aan het zwembad of strand of om de highlights van Kroatië in 2,3 weken of meer te bezoeken. Zeker, ervaren reizigers weten dat veel blijvende herinneringen vaak uit het contact met de lokale bevolking ontstaan. Het draait om het verhaal wat je na afloop kunt vertellen.”

Reizen gaat over meer dan alleen het bezoeken van een plek en het maken van beeldmateriaal.

Mijn doel is, naast geweldige ervaringen creëren voor reizigers, meerwaarde creëren op die plekken waar mensen het nodig hebben. Reizen gaat niet alleen over het bezoeken van een plek en het maken van foto’s. Het gaat meer om het ervaren van de lokale cultuur, het lokale eten, en meer leren over de levensstijl van de lokale bevolking!

 

Food experience – Find Local Food & Dine With Locals – Homestay – With locals – Far from the madding crowd

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen