Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Schilderachtige baaien en fijne stranden in Kroatië

Als iemand die hier in Kroatië al vele tientallen jaren komt, hier veel werkt en verblijft, geniet ik altijd weer van de adembenemende schoonheid van de kustlijn van de Adriatische Zee, die mijn thuis is geworden. Het is moeilijk om niet verliefd te worden op de eilanden die als schatten in de zee liggen, glinsterend onder de zonnestralen. Elk moment dat ik langs de kust loop, wordt mijn liefde voor mijn Kroatië opnieuw aangewakkerd. De ongelooflijke schoonheid van de kustlijn van de Adriatische Zee, die als een vertrouwde vriend aan mijn zijde staat. Ik voel de rustgevende bries die door mijn haar waait.

Een van de meest betoverende aspecten van het leven hier zijn de vele mooie strandjes en afgelegen baaien die weg van het massatoerisme liggen. Met zoveel dierbaren en een groot netwerk voor mijn bedrijf, prijs ik mij gelukkig deze rustige plekjes te kennen en te delen met onze reizigers. Hier kun jij je ook ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je één voelen met de natuurlijke omgeving om je heen.

De eilanden voor de kust zijn als mijn tweede thuis, plekken waar ik regelmatig naar toe trek om te ontspannen en te genieten van de ongerepte schoonheid. Elk eiland heeft zijn eigen unieke charme en karakter.
De strandjes die ik hier koester, zijn als kleine geheime schatten, weg van het massatoerisme en de drukte van het dagelijks leven. Hier, omringd door de kalmerende geluiden van de zee en het zachte ruisen van de wind, vind je een gevoel van rust en sereniteit.

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen