Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Gratis National Geographic Reisgids Kroatië

De nachten zijn lang, de dagen kort en het enige waar je nu naar verlangt is een heerlijke vakantie met veel zon en rust! De rust zal je zelf moeten pakken maar die vakantie kan al geregeld worden. Boek nu en krijg een reisboek van meer dan 300 pagina’s cadeau! Ontdek insider tips, routes voor fiets- en wandeltochten, excursies buiten de gebaande paden. Jouw ideale vakantie begint hier, omdat voorpret en plezier geen bijzaak is.

Je kunt al beginnen met dromen, plannen en boeken! Wil je anders reizen wat aansluit door ook het kunnen ontwijken van de massa’s tijdens reizen. Toeristische hotspots kunnen bezoeken vanaf de juiste plek op het juiste moment, overnachten in kleinschalige accommodaties?

Door onze super flexibele voorwaarden kun je met een gerust hart je reis boeken en ben je verzekerd van de meest bijzondere plekken, fijne slaapplekken en leuke activiteiten!

Bij boeking betaal je niets
Met onze leveranciers hebben wij kunnen regelen dat wij boekingen later mogen betalen. Dat betekent het volgende: Je doet géén aanbetaling bij boeking, maar betaalt de aanbetaling op 01-03-2024. Bij boeking betaal je dus niets. Mochten je vakantieplannen toch nog wijzigen dan kun je de reis tot 01-02-2024 kosteloos weer annuleren.

Het reisboek ontvang je cadeau bij een boeking van alle samengestelde reizen via de website geboekt met een vertrekdatum tussen 1 april en 31 oktober 2024.

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen