Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Teleurstellend einde vakantie

Fijne rondreis van Zuid Dalmatië tot Bosnië en weer terug Kroatië in om de laatste week te eindigen op Brac. Helaas ging het hier mis. Op de kleine boutique camping Nono Ban komen we in de namiddag aan en blijken we overboekt.

Allereerst heb ik gebeld met de Nederlandse eigenaar. Hij geeft de fout toe dat er iets is mis gegaan in zijn boekingssysteem. Iemand heeft het verkeerde erin gezet.

De oplossing van de eigenaar, hij heeft nog een tentje achteraf en ik kan de helft van mijn geld terugkrijgen. Ik vind dit geen oplossing van het probleem en de fout die bij boutique camping nOno Ban ligt. Het geeft niet het zelfde gevoel en dat geven mijn kinderen ook aan, we horen er niet bij, zijn letterlijk hun woorden. Ik heb zo sterk het gevoel van niet upgraden maar downgraden.

Alle bell tenten zitten vol en de safari tenten ook. Er is geen plek meer. Ook de jongen die alles regelt op de camping snapt er niks van.

Ik ga niet akkoord met de tent die ze nu aanbieden, de eigenaar van de boutique camping zegt dat hij aan het zoeken is maar er gebeurt verder niks. We kunnen geen kant op en zijn gedwongen te accepteren, een simpel tentje achteraf en terugbetaling van de helft van de kosten.  Boutique Camping nono ban krijgt van ons een dikke onvoldoende! en is niet Puur Kroatië waardig. Goed dat ze direct de samenwerking met deze partij hebben stop gezet.

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen