Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Slow Travel in Kroatië

We bezochten in bijna 3 weken 5 bestemmingen. 2 in het noorden, 2 meer in het zuiden en 1 eindigend op eiland Krk. We hebben hierbij ons volledig overgegeven aan de eigenaar van Puur Kroatië. We hadden al veel goede dingen over Puur Kroatië gehoord en dus gaven we hen alle vertrouwen en regelde zij onze hele vakantie naar Kroatië.

Rustig reistempo
In korte tijd alles willen zien is een valkuil. Door te snel te gaan, ervaar je het land minder. Gelukkig is dit nu precies wat Puur Kroatië goed doet, rustige reistempo’s. Al wandelend en fietsend hebben we de vrijheid en ontspanning van slow travel in Kroatië ontdekt.

Veel bij en met locals
De reisprogramma’s, de activiteiten, het uit eten. Daar waar de locals zijn, daar waar de locals met je op pad gaan, daar waar de locals voor je koken. Voor ons een formule met een gouden randje. Ik hoorde dat Wendy, eigenaar, volgend jaar zelf reizen gaat begeleiden en ze je meeneemt naar haar Kroatië. Laat Wendy jouw activiteiten regelen via Matia of Valentino. Toch een hele andere beleving dan wanneer je het via grotere organisaties boekt.

Punt van aandacht

We zijn zeer tevreden over Puur Kroatië, een 9+. De service, vriendelijkheid, aandacht, mooie bestemmingen, fijne slaapplekken. Toch hebben we 1 ding wat aandacht verdient. Het duurde 9 dagen voor de reis helemaal geboekt was. Ik had liever sneller, binnen 2 dagen geweten dat het allemaal rond was. Dat ze de vraag niet aankunnen en al snel vol geboekt zijn is iets waar ze hopelijk wat aan kunnen gaan doen. Wij wilden na onze wintersport eind februari de zomervakantie regelen, vind ik vroeg genoeg. Toen was het meeste al vol.

Chris, augustus 2020

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen