Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Reisorganisatie met kleinschalige vakantieadresjes

Omdat de grote reisreuzen met al hun advertenties bij google altijd als eerste verschijnen kwam ik voor onze reis eerst daar terecht. Het gevoel bij ons thuis was niet heel goed, we twijfelden, m.n. vanwege de massa, het grootschalige aspect. We hoorden ook dat Kroatië inmiddels behoorlijk bekend is geworden en veel mensen dit land bezoeken, dus dat we ook drukte konden verwachten.

Na weekendje weer gekeken te hebben kwamen we op een beoordelingssite de naam van Puur Kroatië tegen. Binnen enkele dagen alles geboekt met meteen een goed gevoel. We konden ons wensen neerleggen, budget, Hier hadden ze echt aandacht voor ons, en luisterden ze precies naar wat wij willen. VAkantie bleek ook nog eens 278 EUR per persoon goedkoper te zijn dan de reis die we bij TUi zagen, met enig verschil alleen kleinschalige vakantieadresjes. Veder zelfde periode en ook 2 weken.

Inmiddels zit het er weer op, helaas.

Reis was fantastisch, vraag naar Karlovac, regio Zadar, Trogir en bezoek binnenland bij Sibenik. Komende zomer gaan we het zuiden van Kroatie ontdekken gecombineerd met wat eilanden. We hebben er weer alle vertrouwen in en zijn blij dat alles weer geregeld is.

Sander

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen