Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Met kinderen op vakantie naar Kroatië

laatste 2 weken schoolvakantie naar Kroatië gevlogen. We hebben 3 bestemmingen geboekt. In de buurt van Sibenik op het platteland, in Trogir en eindigen op eiland Brac.

Van rust naar drukte
Na de rust op het platteland ongeveer een half uur rijden was Trogir wennen. Hier druk, maar dat is ook te begrijpen. Trogir is erg schattig, veel sfeer, mooie historische gebouwen en een gezellige haven, dat trekt mensen, het ligt ook op de aanvliegroute van de luchthaven Split, dus kan het lawaaierig zin. Het was goed dat Puur Kroatië ons gewaarschuwd had. Daardoor wisten we precies wat we konden verwachten. En hun advies niet te lang hier was de juiste.

Boek geen NOno Ban
Na 1 week 2 bestemmingen gingen we vol goede moed en heel veel zin richting eiland Brac. Wat een enorme teleurstelling. Ik had deze boutique camping of wel glamping Nono Ban zelf geboekt omdat Puur Kroatië deze niet meer  in hun aanbod  heeft. Ik liet mij leiden door plaatjes en reviews.

Na wat speurwerk kwam ik de Nederlandse eigenaar ineens tegen op Better Places waar hij ook met rondreizen in Kroatië adverteeert. Hij vertelde mij bij boeking dat hij geen grote safaritent tent meer had, omdat deze vol waren. Dus een kleine glamping tent /safaritent geboekt. Op de camping bleken we nog maar de enige gasten, en ze waren al druk aan het afbouwen. Het was begin september! Voor hen was het echt al voorbij, er was totaal geen gezelligheid meer en geen interesse in ons. We hadden geboekt, betaald, dat was het. Ik vind het echt ongelofelijk dat als seizoen voor sommige ten einde is, je nog gasten hebt, de rest al aan het afbouwen bent/opruimen. Nono Ban glamping op Brac vonden wij dus zwaar teleurstellend. Ik begrijp dat Puur Kroatië deze dan ook niet meer in hun reisaanbod heeft.

Gelukkig was de betrokkenheid van Puur Kroatië meer dan voldoende aanwezig. We gaan in de herkansing voor Brac en krijgen van dit reisbureau voor komende zomer een overnachting gratis. Ik noem dat attent en servicegericht. Onze tip: Boek een paar dagen vlakbij Nationaal Park Krka, paar dagen Trogir, paar dagen Brac, maar wel andere accommodatie! – Evert en de family.

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen