Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Boeken via internet of reisbureau

Vele jaren hebben wij onze reizen via internet geboekt. Is toch goedkoper, handiger, sneller en net zo betrouwbaar? Maar nadat enkele zaken heel erg fout gingen, een keer een overboeking, klachtenafhandeling die te wensen over liet, een appartment krijgen in een kelder met nauwlijks daglicht, merk ik dat ik toch weer meer een reisspecialist op zoek. Misschien is booking.com of airbnb goedkoper? Misschien ja. Soms. Als je de weg weet, als je veel tijd hebt om alle sites te raadplegen kan je voordeel halen. 3 jaar geleden bespaarden wij 120 EUR per persoon voor een week Corfu door geen pakket te boeken, maar te profiteren van een spotgoedkope vlucht met Ryan Air. Het appartement reserveerden we direct bij Airbnb.

Maar ik ben er inmiddels ook achter dat het niet altijd per definitie goedkoper is. Vorig jaar kwam mijn broer bedrogen uit toen hij erachter kwam dat het systeem van booking.com continue prijzen laat fluctueren op basis van kliks en views, hij verbleef in een hotel wat 140,00 per nacht duurder was (zelfde type kamer, zelfde aantal personen, zelfde verblijfsduur) als zijn vrienden die het hotel bij een reisbureau hadden geboekt.

Sinds dat moment laat ik weer vaker mijn reizen ook weer regelen door een reisprofessional. Fijne van Puur kroatië is, jij geeft jouw budget op en zij zoeken daar, samen met jouw wensen, iets passends bij. Deze manier van werken kende ik nog niet echt. Maar nu ik hier zo mee heb kennis gemaakt vind ik dit wel een erg prettige manier van werken.

Je leest de laatste tijd ook vaker over prijsstellingen in de internet reisbranche, zie dit artikel eerder in het Dagblad van het Noorden.

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen