Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Last minute reis Kroatië

Afgelopen week zijn mijn man ik teruggekeerd uit Kroatië. Het was voor ons een eerste kennismaking. Wat een mooi land en wat een vriendelijke mensen. Reden om nu al een voorboeking te maken voor 2020.

Klacht
We begonnen bij de agrotoerisme. Helaas was hier een groot feest dat had voor ons nadelen, veel lawaai. We hebben onze klachten over dit ook meteen gemeld maar daar werd, voor ons gevoel niet iets meegedaan. We hadden gelezen dat je klachten altijd moet melden zodat men een kans heeft op te lossen. Omdat we het gevoel kregen dat dit niet gebeurde hebben we de volgende dag toch contact gezocht met Puur Kroatië. En zij pakte het meteen op. Binnen een uur alles geregeld. Omdat we het niet zagen zitten om hier nog langer te blijven nam ze meteen contact op met eigenaar van de agrotoerisme, die bood ons een kamer aan in hun 4* hotel zonder bijbetaling en en gratis diner vanwege de overlast van de avond met de luidruchtige feestgangers. Meer dan keurig opgelost!

Daarna regio Zadar, een kleine B&B ligt heerlijk rustig. Binnen half uur ben je in Zadar. Omdat je centraal zit, vanaf deze plek heel veel te doen.

Eilandgevoel
Van regio Zadar de rondreis Kroatië geëindigd bij Lidija op eiland Krk. Wat een prachtige accommodatie, heerlijk aan het strand. Een lieve gastvrouw en de ontbijten waren fantastisch, zoveel smaken, zo uitgebreid, zo puur, alles zelf gemaakt. Om hier te eindigen was geweldig. Eiland Krk is een mooi eiland. Je kunt er veel dingen ondernemen. Vlakbij het appartement liggen 2 goede restaurants. Beide aan te bevelen. Ook Vrbnik, Punat en Krk zijn leuke plaatsen om eens te bezoeken.

Onze eerste kennismaking was top, het begin was niet prettig vanwege overlast maar dit werd door Puur kroatië zeer daadkrachtig opgelost. Dank je wel Puur Kroatië voor deze mooie last minute reis naar Kroatië.

Nelleke en Hans – juni 2019

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen