Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Autorondreis Kroatië

Kleinschalige reisorganisaties
Een autorondreis Kroatië. Ons reisbureau stelde dit voor tijdens één van de bezoeken. We waren niet erg enthousiast bij het zien van de reisprogramma’s van de grote reisorganisaties. Tot het moment dat mijn man tijdens een tennistoernooi iemand sprak die al enkele jaren voor een vakantie naar Kroatië gaat. Hij gaf mijn man de tip om contact op te nemen met reisspecialist Puur Kroatië, aldus geschiedde.

We hebben afgelopen juni genoten van de plekken die het team van Puur Kroatië voor ons had uitgezocht om kennis te maken met Kroatië.

Reisroute
Karlovac is groen en vanaf hier zijn enkele natuurparken en andere bezienswaardigheden goed te bereiken. Ga zeker naar Slunj en als je sportief genoeg bent maak een wandeling door het nationale park Paklenica.

Aan te bevelen is het restaurant Konoba Kostanjac waar een superkokkin de sceptor zwaait. Fantastisch wat zij kookt!

Vervolgens zijn we richting Obravac gegaan. Ruwe omgeving waar je idyllisch verblijft. Een sprookje. Weinig toeristisch nog puur en ongerept voor de toerist.

Aflsluiten op een eiland
De laatst plek welke we bezochten was het eiland Krk. Klimno was de absoluut een verwennerij. Het ontbijt door de gastvrouw is aan te bevelen. De lokale lekkernijen zijn super. In Klimno is een fantastisch restaurant om te genieten van de verse vis. Vergeet ook de modderbaden in de buurt niet

Wij zijn enorm verwent door routing die het team van Puur Kroatië ons heeft geadviseerd. We hebben kennisgemaakt met Kroatië en veel van dit land gezien.

Geschrokken dat er nog plekken zijn die nog geen watervoorziening hebben, de oorlogsverhalen en de armoede die je in het binnenland tegenkomt. Genoten van de schoonheid van de natuur, het groene en ruwe landschap. De prachtige Adriatische zee en de heerlijke vis die hier gevangen wordt.

Dank nogmaals team Puur Kroatië voor jullie research om ons te verwennen – Dhr. en Mevr. Janssen – juni 2019

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen