Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Aanrader deze rondreis met kinderen naar Kroatië

Deze rondreis in Kroatië met onze kinderen is een aanrader.

We wilden na een aantal jaren Italië wat anders, dus naar D-Reizen. Daar kreeg ik wat gidsen mee en advies de reizen van TUI te boeken. Thuis nog wat rondgekeken op internet, moeilijk, ik twijfelde, kwam er niet uit.

Wel wat nadelen
Op het werk kwam het ter sprake. Eén van van mijn collega’s attendeerde mij op Puur Kroatië waar zij eerder had geboekt en erg enthousiast over was. Ze vertelde dat er wel 1 nadeel bij hen is, je moet er vroeg bij zijn. Omdat ze dus alleen maar kleine accommodaties hebben, snel vol.

Dus belde ik hen al in november wat voor ons erg vroeg is om vakantie te boeken. Hoorde veel goede berichten over Kroatië. Wat trouwens opvallend is, mensen die vaak naar Italië op vakantie gingen en die in Kroatië het nieuwe Italië hadden ontdekt. Wat ik vooral hoorde is dat ze Kroatië mooi vinden en de mensen gastvrij.

Met de auto naar Kroatië
Omdat we met de auto gingen wilde we een soort van rondreis met onze kinderen maar niet te zuidelijk in Kroatië, gelet op rijafstand. Ik wilde ook niet om de dag verkassen met 3 kinderen. De reis die Puur Kroatië adviseerde bleek een schot in de roos en een goede eerste kennismaking van het land.

Niet midden in de drukte, want jeetje Kroatië is wel druk zomers (vooral aan de kust), je moet de plekken weten maar die tips krijg je allemaal van Puur Kroatië bij je reisbescheiden, echt super handig.

Mijn tip! boek de reis groene hart van Kroatië, overnachten vlakbij Nationaal Park Krka bij de watervallen in de buurt, regio Zadar, veel te doen en eiland Krk. Deze bestemmingen, niet al te ver rijden vonden wij een leuke eerste kennismaking. Ook de kinderen 7,9,12 waren erg enthousiast en willen volgend jaar weer terug.

Marleen

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen