Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

18 daagse combinatiereis Slovenië met Kroatië

Bij Puur Kroatië draaien ze het boekingsproces om. Ze stellen jou vragen, laten jou vertellen. Ze hebben aandacht en de gave om te luisteren naar wat je zoekt voor een reis en op welke manier je de reis wilt beleven. Wij hebben de combinatiereis Slovenië-Kroatië met de kinderen en mijn ouders 70+ gedaan. Deze reis kan ik dan ook aanbevelen voor reislustige en actieve kinderen, ouders en grootouders. Meestal erg leuke accomodaties en vooral veel informatie met leuke tips die we gebruikt hebben.

De reden dat ik niet 100% tevreden ben is dat 1 accommodatie, bij nader inzien, niet aan onze verwachtingen voldeed en omdat ons het toeristische van Plitvice tegenviel (drukte), hier heeft uiteraard Puur Kroatië geen aandeel in. Hadden we natuurlijk kunnen weten, want iedereen wil natuurlijk Plitvice bezoeken. Puur Kroatië had voor ons kaarten in de daluren. Maar we wilden graag een dagticket. Bij nader inzien hadden we toch naar hen moeten luisteren.

De accommodatie die wat minder was bevond zich bij Krka. We waren vooraf hier wel goed over geïnformeerd, maar hadden toch moeite met achterstallig onderhoud op het terrein. Tennisbaan konden we niet gebruiken. Werd misschien daarom ook niet (meer) genoemd bij faciliteiten. Verder is het goed als de kwast aan de buitenkant er eens over heen gaat en dat wat terrasmeubilair wordt vervangen.

Dit was overigens onze 3e reis met Puur Kroatië. Erg tevreden!

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen