Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Hoe het massatoerisme te vermijden

Hi, wij zijn de reistantes en reizen samen de wereld rond. Wij reizen, werken, zijn digital nomads een beetje de Floortje Dessing. Je vindt ons niet op tv wel op het internet.

Met aardige zekerheid kunnen we zeggen dat het creëren van een zo authentiek mogelijke reiservaring dé reistrend van deze tijd is. We willen het massatoerisme vermijden en zijn op zoek ervaringen. Met de bedoeling ons dichter bij de locals en hun manier van leven te brengen. Gelukkig wordt het steeds makkelijker om activiteiten en overnachtingen die dit bereiken te boeken.

Weet waar je moet zijn
Er komen bijvoorbeeld meer en meer organisaties die zich speciaal op dit specifieke deel binnen de reisbranche richten.

Eén van hen is Puur Kroatië waar wij  fan van zijn. Met hun frisse blik op reizen, vakanties en hun mateloze enthousiasme zorgen zij ervoor dat je als reiziger zoveel mogelijk mooie momenten kunt beleven en daarmee alles uit je vakantie kunt halen. Wij hebben het zelf ervaren!

Puur Kroatië biedt reizigers iets unieks. In tegenstelling tot alle andere reisorganisaties draaien zij het boeking proces om en dat kent alleen maar voordelen. De mogelijkheid de vakantie helemaal naar jouw wensen te boeken. Dit gebeurt met hetzelfde gemak als waarmee zij een hotelkamer of appartement boeken in de gepubliceerde reizen op hun website. En ook hiervoor geldt dat dit ook een reis is met overnachten op die betere plekken in Kroatië die zij wel weten maar wij niet.

Elders lastig te vinden
De meeste overnachtingsplekken bij Puur kroatië zijn niet te vinden op Booking.com en AirBnB. Dat heeft alles te maken met dat de gastheer/gastvrouw liever rechtstreeks werkt met lokale partners en kleine reisbedrijven. Je moet daarbij denken aan dat deze ook vrijwel altijd gerund worden door mensen met net zoveel liefde voor Kroatië en toerisme in Kroatië als zijzelf. Kroaten houden van persoonlijke, warme en échte contacten. Je bent geen klant, je bent gast. En dat geldt voor Puur kroatië ook. De filosofie van de Kroaten vind je terug in Puur Kroatië. Je kunt leuke dingen regelen, zo vonden wij het ‘dinner with locals’ erg leuk, maar ook de wijnproeverij die Wendy had geregeld bij die charmante wijnboer meneer Josip, wat een onvergetelijke herinnering.

Michaela en Sanne

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen