Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Waar overnachten in Kroatië

Altijd kleinschalige accommodaties
Accommodaties waar (eerdere) reizigers enthousiast over zijn en die jaarlijks een hoge score krijgen.
De mening van onze reizigers is mede bepalend voor het uitgebreide aanbod aan authentieke, klassieke, eigentijdse, moderne en trendy vakantieadresjes.

Weg van massatoerisme
We hebben een uitgebreid netwerk van kleinschalige accommodaties, die wij regelmatig bezoeken en zorgvuldig selecteren op de juiste combinatie van sfeer, ligging, comfort, hygiëne, vriendelijkheid en natuurlijk servicegerichtheid.

Vooral in het hoogseizoen zijn er veel leuke accommodaties die je van zaterdag tot zaterdag moet boeken of minimaal 7 nachten. Bij onze kleinschalige accommodaties hoeft dat niet. Je vindt deze dan ook terug in onze reisconcepten.

Verblijven bij locals
Bij Puur Kroatië slaap je niet alleen in een B&B, een agrotoerisme, een hotelletje, een luxe safaritent maar ook in privé-accommodaties, privatni smještaj, (Sobe i Apartmani). Dit zijn accommodaties, waarbij je vaak bij Kroaten verblijft.

Voor 1991 was dit een eenvoudige maar goede manier om in contact te komen met de Kroaten, tegenwoordig zijn het uiterst comfortabele en professionele privé ondernemingen met een perfect serviceniveau en de toegevoegde waarde, het in contact komen met de Kroaten blijft. Ze hebben één ding gemeen: je voelt het enthousiasme en de bezieling van de eigenaren. Het geeft je reis meer beleving.

Overnachten in Kroatië op de leukste plekken in fijne accommodaties

Altijd met zwembad of nabij strand
Afwisseling tijdens de reis en een goede mix van 3* en 4* accommodaties. Voor minder doen we het niet! En wil je toch liever verblijven in meer exclusiviteit en luxe dan kunnen we de toeslag hiervoor altijd vrijblijvend voor je aanvragen.

We hebben alle accommodaties zelf bezocht en uitgekozen. Hierbij letten we op de juiste combinatie van ligging, sfeer, servicegerichtheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Een goede impressie van jouw slaapplekken, klik HIER.

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen