Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Welke reis naar Kroatië

Welke reis naar Kroatië? Dat was de vraag die mij bezig hield. De laatste jaren zijn we veelal met Eliza was here op pad geweest. Maar omdat zij geen gezinsvakanties naar Kroatië hebben begon mijn zoektocht op internet.

Ik vond het lastig om een juiste keuze te maken omdat ik niet veel wist over Kroatië, behalve dat ik vaak hoorde dat het erg mooi is. Op een gegeven moment was ik ook totaal de weg kwijt tussen alle “adviezen” over vakanties in Kroatië? Gelukkig kwam op dat ene moment die post op instagram. Twee weken erna sprak ik op een netwerkborrel iemand die al jaren via Puur kroatië de reizen boekt. En week later de vakantie naar Kroatië geboekt.

Dit heeft ervoor gezorgd, veel fijne contactmomenten met team klantgeluk van Puur kroatië en een fantastische gezinsvakantie in Kroatië waarbij we allemaal hebben genoten. We waren zo enthousiast dat we komende zomer weer terug gaan. Onze tip! bij eerste kennismaking, boek de autorondreis authentiek Kroatië, maar boek niet te laat. Puur Kroatië werkt alleen met kleinschalige vakantieverblijven net zoals bij Eliza was here. Dus sneller vol.

Tot een volgende keer.

Groetjes Willemijn

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen