Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

60 plus reis naar Kroatië

Het is eind juni en we zijn net teruggekeerd van een individuele ouderenreis naar Kroatië. Hierbij een verslag.

Hotel Korana in Karlovac
Wat een prachtige plek! Groen, het park, de rivier voor de deur, rust… Hoewel we heerlijke dagen hebben gehad, viel de eerste aanblik van Karlovac wel een beetje tegen. Maar uiteindelijk heeft dit ook weer z’n charme omdat je weet van de geschiedenis van Karlovac. Joegoslavië tijd , communisme, laatste oorlog. Wij hebben al veel over de wereld gereisd en kunnen dit goed in zn juiste perspectief zien. De omgeving van Karlovac prachtig. Met 4 dagen kwamen we toch nog tijd te kort.

We hebben de eerste dag een route van 30 km gefietst vanuit het hotel, dat was zó leuk dat we de volgende dag diezelfde route andersom hebben gereden. Erna gerelaxt in de park bij het hotel met een boek.

Nationaal Park Plitvice

Op de 3e dag een bezoek gebracht aan dit schitterende stukje natuur. De watervallen, de blauwe meren, prachtig!

Trogir
De Eigenaresse van het appartement van Nicole, we begrepen een vriendin van Wendy, is alleraardigst, gastvrij en servicegericht! Appartement ook top! Oase van rust zo net buiten het drukke Trogir. (Ondanks dat de ergste drukte nog moest komen vonden wij het al behoorlijk druk in het stadje! De eerste dag Trogir wezen verkennen en ‘s middags met de auto Ciovo opgereden en een rustig strandje opgezocht. Strandjes prima maar ik begrijp helemaal dat jullie hier niet veel accommodaties hebben. Wat een enorme toeristische wijken, alleen maar appartementen. Geen sfeer! Jullie plekken zijn vele malen beter. Hieruit bleek ook wel weer dat jullie Kroatië tot in detail kennen.

Stonehouse Kleine zon Wow wow wow. Wat een fijne plek is dit!! En Ivan is een enorm gastvriendelijke host! Niets is teveel. Mooi ook de regio Sibenik. Hier wil ik graag nog een keer naar toe!!

Voor ons een mooie eerste ontmoeting met Kroatië. Een volgende keer willen we het binnenland combineren met een wat langer verblijf op één van de eilanden zoals jullie ons bij de eerste contacten hadden voorgesteld en de drukke kust(steden) overslaan. We hadden beter naar jullie moeten luisteren! want ik heb gemerkt dat jullie alles van Kroatië weten.

Joost en Maria- juni 2019

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen