Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Tip voor een vakantie naar Kroatië

Het zoekwerk heeft Puur Kroatië voor ons gedaan zodat wij gewoon heel relaxed op pad konden gaan. Op ons eigen tempo. En geloof ons, een vakantie in Kroatië is veel leuker als je deze laat regelen door iemand die het land door en door kent, de contacten heeft en de bijzondere plekken met je deelt.

Te druk met genieten in Kroatië
Sorry dat we niks meer van ons hebben laten horen, Wendy! We waren te druk met genieten in Kroatië ;-). We gaan naar huis vandaag, wat jammer !! Het was geweldig, fantastisch en nog veel meer dan we er van verwacht hadden. Tijdens ons laatste gezellige uit eten gisterenavond,aan het haventje op Krk, hebben we uitgebreid onze zes heerlijke verblijfsadressen met elkaar proberen te vergelijken en de leukste/beste proberen te kiezen. We kwamen er niet uit ;-). Ze waren allemaal even uniek en hadden allemaal hun eigen extra pluspunten. Het was van voor tot achter in een woord supersuperleuk ! Dankjewel Wendy en team, we komen er heel graag een keer terug met jullie hulp.

Voor wie nieuwsgierig is waar we geweest zijn? Begonnen in het groene hart van Kroatië, vervolgens Plitvice, omgeving Omis, regio Zadar en eindigend op een rustige plek op Krk.

Hartelijke groet, Kees & Pien, Marilou en Jelmer

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen