Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Het authentieke Kroatië, weg van massatoerisme

Voor onze vakantie zochten we het authentieke Kroatië, weg van massatoerisme. We begonnen bij jullie fijne adresje van de vriendin van Wendy in Trogir, daarna stapte we op de zeilboot en hebben we in flottieltje een week gezeild in Midden Dalmatië. Een mooie reis maar aan de andere kant vonden we het te druk. Alle havens bomvol. Je ligt met vele tientallen boten in de haventjes, overal zie je charterboten en allemaal gaan ze naar dezelfde bestemmingen, kortom druk druk en het gevoel van massatoerisme steekt hier toch ongemerkt de kop op.

Wat waren we dan ook blij dat we onze vakantie afsloten in de regio Karlovac. Jullie voorgestelde plek bij Katarina was een schot in de roos. Ik weet nog wel dat ik in de winter bij boeking enige twijfels had en jullie zeiden bij twijfel niet doen, we gaan dan iets anders voor je zoeken. Natuurlijk neem je zelf de beslissing en doen jullie allerlei suggesties, maar het gevoel dat jullie niks opdringen, altijd blijven meedenken voelde goed.

Wat een heerlijke rustige plek. Als ik 1 opmerking mag maken, vooral Nederlanders en niet interantiobnaal publiek. Allemaal jullie klanten, volgens mij waren er nog 7 andere Nederlandse gezinnen. Voor de kinderen overigens erg leuk. We hadden hier nog wel langer willen blijven, zeker toen we hoorden dat dit kon, want 2 andere Nederlandse gezinnen boekten ook nog paar nachtjes bij. Helaas zat het er voor ons weer op, dus terug naar een bloedheet Nederland – familie Smeets

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen