Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Reis op maat Kroatië

Het jaar ervoor rondreis Italië, wel alles zelf uitgezocht en geregeld, maar met iets meer kennis van het land was deze uitdaging prima te doen. Na een weekendje wat eerste onderzoek te hebben gedaan voor een rondreis door Kroatië kwam ik er achter. Dit gaat veel tijd kosten, dit is niet precies wat we willen, dit is te massaal, te groot, hier worden we nog niet blij van. De week erna had ik het er met mijn collega’s over. Enkele bekenden van hen kwamen al jaren in Kroatië. Hadden ook rondreizen gemaakt, maar 17 dagen in het hoogseizoen meer dan 2000 EUR pp, wow. Mijn collega stuurde mij de betreffende offerte toe van een bekende touroperator met bouwstenen en maatwerk. De prijs, het programma, de accommodaties, ik werd niet enthousiast. En dus liet ik de vakantieplannen voorlopig los.

Paar weken later, zaterdagmorgen, in de kou en wind langs het voeltbalveld om onze dochters aan te moedigen. Het koude herftweer deed mij weer denken aan zon, zee, blauwe luchten. De vakantieplannen begonnen weer een rol te spelen. Ouders van de teamgenootjes van mijn dochters begonnen over hun buren. Zij hadden de rondreis door Puur Kroatië laten samenstellen. Ik had nog nooit van hen gehoord, daarom snel in de telefoon een notitie gemaakt. De volgende dag de website opgezocht.

De presentatie, de verhalen die ik van hen, maar ook over hen, las wakkerde mijn enthousiasme aan. Dus diezelfde dag contact opgenomen. Er kwam een leuke en echt perooonlijk gerichte mail aan mij terug. Jij Christel geeft aan wanneer je wilt starten in Kroatië en wanneer je weer thuis wilt zijn. Of je enkel met de auto reist of met het vliegtuig of de trein en hoeveel nachten je op een bepaalde bestemming wilt verblijven. Jij bepaalt het ritme en de intensiteit van jouw reis. Wij geven advies, jij kiest.

Bij Puur Kroatië bieden ze voor een reis op maat 3 pakketten aan.

Ik koos voor pakket uitgebreid. De rondreis door Kroatië die we uiteindelijk hebben geboekt en die wij als gezin je zeker kunnen aanraden omvat de volgende bestemmingen:
Zagreb – Plitvice – Trogir- Krka- Pakostane – Krk. Misschien bekende bestemmingen maar de slaapplekken waren qua ligging en gastvrijheid voor ons top. Volgend jaar staat het zuiden van Kroatië op de planning. We hebben er nu alweer zin in!

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen