Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Rondreis met gezin door Kroatië

Beste meiden van Puur Kroatië,

Het appartement van Nicole in Trogir waar we begonnen, prima om te starten. Juist ook omdat we in de middag pas aankwamen met het vliegtuig. Nicole en haar ouders zijn lieve mensen. We hebben 2 jaar geleden in de oude kern van Trogir gezeten, dat had ook wat. Voordeel bij Nicole is dat je auto bij het appartment had wat in de autovrije kern van Trogir niet kan. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van jullie extra service door de ouders van Nicole te laten koken voor het diner. Iedere avond onder olijfbomen eten, heerlijk. Wat kunnen deze mensen fantastisch koken.

Onze 2e bestemming was eiland Peljesac bij Sabine. Super locatie zo bij het stand. Gezellige beachbar, waar de kinderen in de avond vaak met andere kinderen afspraken. Mooie zee, fijn strand, helder water ideaal om te snorkelen. De sunset cruise was het hoogtepunt tijdens deze dagen, zwemmen in de avond, zon onder zien gaan. Op een ieniemienie eilandje dineren. Erg leuk idee van jullie.

Toen naar Brac. We wilden eigenlijk 2 slaapakamers voor ons 4 maar dat was er niet in het door jullie voorgestelde adesje wat zo populair is. Dus toch maar gegokt omdat de foto’s zo mooi waren en de beoordelingen van anderen zo goed waren. Dus de kinderen op slaapbank in de woonkamer, voor 4 nachten is dit ook geen probleem. Dat ging toch goed.Prima bedbank, ze hebben beide goed geslapen. Omdat we een fijn ruim terras hadden in de tuin leefden we ook buiten en hadden geen last van ruimtegebrek in het appartement. We waren alleen binnen om te slapen, te douchen, en ontbijt te maken of iets anders in de keuken. We zijn blij dat we dit voorstel toch hebben geaccepteerd. De plek is namelijk prachtig en Brac is een mooi eiland. We zijn hier vandaan ook nog een dagje naar eiland Hvar geweest.

Al met al was deze 2e Kroatië vakantie ook weer een vakantie waar we allemaal met plezier naar terugkijken.

Groetjes Britt – 22 juli- 5 augustus 2019

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen