Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Avontuurlijke gezinsvakantie Kroatië

Ondanks dat ik zelf op een reisbureau werk kon ik maar niet de ideale reis vinden en boeken voor een avontuurlijke gezinsvakantie naar Kroatië. Totdat ik op de vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht Puur Kroatië tegen het lijf liep.

Deze zomer hebben we 2 fantastische weken in Kroatië gehad en kan het iedereen aanraden die wat wil doen ipv 2 weken luieren.

Week 1
Eerste week hadden we leuke activiteiten in het mooie binnenland, niet teveel, niet te weinig. Een prima mix van van alles en nog wat.

Week 2
2e week aan de kust, verblijf op een zeer luxe glamping, douche, toilet, keuken met afwasmachine, airco en zelfs eigen zwembad bij de tent. Mooiste van deze plek, slechts 9 tenten en weg van de drukte die er op Krk is in de maand augusts.

Mijn collega’s en ik zeggen altijd:

voordelen van een reisbureau

  • Niet enkel de technische aspecten maken deel uit van jouw boeking. Het advies van een professioneel reisadviseur is doorslaggevend voor een geslaagde vakantie. Op basis van jouw wensen en dromen kan de reisagent een persoonlijk en geïndividualiseerd advies verlenen omtrent jouw reiskeuze.
  • De regelmatige studiereizen die een reisagent maakt, bezorgen de klant een meerwaarde. De reisagent kan vanuit de eigen ervarigen omtrent bestemmingen, hotels en bezienswaardigheden advies verlenen en eventueel bijsturen.
  • Beroep doen op een reisbureau bespaart je veel kostbare tijd en onzekerheid. Jouw droomreis kan ook op maat worden samengesteld en geboekt. Verder biedt een reisagent de garantie dat de planning van jouw reis vlot verloopt en dat je steeds advies en informatie kan vragen. Ook na jouw vakantie staat jouw reisagent nog steeds voor je klaar.
  • Ten alle tijde staat jouw reisagent ter beschikking. Voor, tijdens en na jouw reis kan je steeds met al jouw vragen bij de agent terecht.
  • Het aanbod is zeer uitgebreid en uiteenlopend.
  • Een reis boeken via een erkend reisagent zorgt ervoor dat je verzekerd bent tegen elk financieel onvermogen. Indien een reisbureau of de touroperator in financiële problemen komt dan ben je jouw geld niet kwijt. Dit in schril contrast met een boeking via een website van een buitenlandse reisorganisatie of bij een niet-erkend reisbureau.
  • Jouw reisagent biedt je hulp in geval van onvoorziene omstandigheden, voor en tijdens jouw reis. Zo kan je optimaal genieten van jouw welverdiende vakantie.En al deze voordelen gelden zeker ook voor Puur Kroatië!

Dank je wel collega’s.

Groetjes Julia – augustus 2019

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen