Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Autorondreis In de ban van de diversiteit

We gaan nu al 6 jaar via Puur Kroatië op vakantie. Alles wordt voor je geregeld en snel reactie bij vragen, ook een pluspunt dat ze prima aanvoelen waar je naar op zoek bent. Mooie reizen, kleine accommodaties. Geweldig genieten zonder zelf alles te moeten uitzoeken en te regelen. Enige nadeel dat je vroeg moet boeken. We hebben meegemaakt dat we in maart wilden boeken en toen was de keuze nog maar beperkt. Tegenwoordig vragen we een voorboeking aan en zijn zo verzekerd van eerste keuze.

De rondreis ‘in de ban van de diversiteit’, de naam zegt het al, is een reis met veel afwisseling. We begonnen bij Plitvice, dankzij de entreebewijzen die Puur kroatië heeft konden we het park op een veel rustiger tijdstip bezoeken.

In Trogir hadden we een fijn appartment, zonder zwembad maar wel dicht bij het pittoreske centrum. Zwemmen deden we in de zee, genoeg strandjes in de omgeving.

Daarna door naar eiland Brac, een prachtig eiland, weet wel waar je verblijft, sommige plekken erg druk, maar laat dat maar aan Puur Kroatië over, zij kennen het eiland goed.

Na 4 dagen terug naar binnenland van Dalmatië. Niet ver van van het mooie nationale park Krka, anders dan Plitvice maar zeker ook een bezoek waard.

Als laatste afsluiten van deze rondreis in Kroatië op eiland Krk. Erg leuk alle activiteiten die werden geregeld. Op Krk was dat mee met een schipper, vissen, drinken, eten en alle verhalen van de visser horen. over het leven in de Adriatische zee, het leven van de mensen en de vissers hier.

Dank jullie wel Puur Kroatië voor het verzorgen van deze prachtige rondreis. Groetjes José, Laura, Jikke en Anne

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen