Wij beschikken over bijzondere vakantieadresjes in Kroatië die allemaal kleinschalig van karakter zijn en steeds meer geliefd. Omdat ze snel volgeboekt zijn hebben we deze bijzondere plekken gekoppeld aan onze autorondreizen, flydrives en reizen met kinderen, ze staan exclusief voor jou geblokt.

Ben jij op zoek naar 1 of misschien 2 accommodaties tijdens jouw vakantie dan kun je op deze pagina zoeken naar een voor jou fijne accommodatie om een week of langer te verblijven. boekt al onze reizen kleinschalig van karakter zijn en erg geliefd betekent ook dat alles sneller is volgeboekt. Met onze collega’s hebben we bijna 4000 vakantiewoningen en appartementen in Kroatië voor jou gevonden.

Boek hier een appartement of vakantiewoning en ontvang gratis een glossy reismagazine boordevol informatie over Kroatië*

*Stuur een mailtje met daarin je reserveringsnummer en je ontvangt uiterlijk 1 maand voor je de deur achter je dicht trekt dit super gave magazine thuis in je brievenbus of op je deurmat.

pssst, niet verder vertellen maar we doen er ook nog een klein cadeautje bij.