Wij beschikken over bijzondere vakantieadresjes in Kroatië die allemaal kleinschalig van karakter zijn en steeds meer geliefd. Omdat ze snel volgeboekt zijn hebben we deze bijzondere plekken gekoppeld aan onze autorondreizen, flydrives, bijzondere reizen en reizen met kinderen, ze staan exclusief voor jou geblokt.

Ben jij op zoek naar 1 of misschien 2 accommodaties tijdens jouw vakantie dan kun je op deze pagina zoeken naar een voor jou fijne accommodatie om een week of langer te verblijven.

Boek hier een appartement of vakantiewoning en ontvang gratis een glossy reismagazine boordevol informatie over Kroatië*

*Stuur een mailtje met daarin je reserveringsnummer en je ontvangt uiterlijk 1 maand voor je de deur achter je dicht trekt dit super gave magazine thuis in je brievenbus of op je deurmat.

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving