Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

combinatiereis Slovenië met Kroatië

Via een nichtje van mij kwam ik bij Puur Kroatië terecht. Een kleine en vooral daarom een fijne organisatie die meedenkt en er alles aan doet te zorgen voor een fijne vakantie. Ook bij een lastige vraag of een probleem, doen ze er alles aan om te helpen. Er is veel kennis aanwezig, ze zijn gemakkelijk te bereiken per mail, voicemail en zeer vriendelijk, betrokken en servicegericht.

De combinatiereis Slovenië-Kroatië was een rondreis door 2 landen met veel afwisseling. Helaas wat pech met het weer in Slovenië, maar we wisten we dat het weer niet altijd zo mooi is als in buurland Kroatië. We begonnen een paar dagen in Slovenië, hier wat activiteiten gedaan waaronder fietsen en een kanotocht. De natuur is hier groen en op sommige plekken ruig.

Van Slovenië reisden we door naar de regio Zadar. Iets heel anders. De mooie oude universiteitstad Zadar, een dagtocht per boot naar National Park Kornati, met als grote voordeel, kleine groep, max. 15 personen. Er was ook drinken en eten inbegrepen, heerlijk!

Na regio Zadar door naar eiland Brac. Leuk appartement en vooral veel gezwommen en gesnorkeld, dat water, zo helder. Terug naar het vaste land, logeren op een wijnlandgoed. Accommodatie kan wel een likje verf gebruiken maar desondanks 2 heerlijke dagen hier gehad, 2 fijne zwembaden, restaurant op het complex. Leuk die wijnproeverij die werd georganiseerd en nog leuker dat ik deze wijnen in Nederland bij Crovino kan kopen.

Als laatste bestemming eiland Krk, met vooraf nog even een stop met 1 overnachting bij Plitvice. Zo konden we het park bezoeken op de minder drukke tijden, ideaal!
Krk was fijn als laatste bestemming, we kwam zo weer terug in het noorden van Kroatië. Krk is levendig, op sommige plekken in het hoogseizoen wel erg druk. Gelukkig kregen we van Puur Kroatië bij onze reispapieren een handig boekje met alle stranden en baaien op het eiland. Met dat boekje hebben we toch stranden gevonden die veel minder druk zijn dan in de bekende toeristenplaatsen op het eiland. Al met al is deze combinatiereis Slovenië met Kroatië ons zeer goed bevallen en aan te raden aan mensen die graag, net zoals wij, beide landen willen bezoeken.

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen