Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Autorondreis Kroatië met 3 bestemmingen

De locaties van onze rondreis door Kroatië waren stuk voor stuk goed tot zeer goed. Met een goede ligging om de dingen te doen die we wilden doen. Met vriendelijke eigenaren. Mede daardoor hebben we een heerlijke vakantie gehad! Wat we erg fijn vonden is dat we overal een zwembad hadden, terwijl ook de zee, rivier, met heel helder water, echt prachtig, in de buurt was. Overal airco, WIFI, bedden opgemaakt.

Ook leuk de afwisseling dat op de eerste dagen we lekker konden aanschuiven voor ontbijt en in de avond diner, en daarna 2x keer een appartment met keuken zodat we ook zelf eens een lekkere salade of pasta konden maken. Het was onze eerste kennismaking met jongeren kinderen om te kijken hoe een rondreis bevalt. Deze rondreis was voor ons een hele goede keuze omdat het slechts 3 plekken waren waar je dan ook langere tijd bent. We hebben nu alwaar een voorboeking gemaakt voor volgend jaar en gaan nu voor een autorondreis door Kroatië met 5 bestemmingen in 17 dagen.

Het is ons allemaal zeer goed bevallen, Kroatië is een mooi land, de kinderen vonden het ook erg leuk en genoten zichtbaar, ook belangrijk natuurlijk :-).

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen