Reiservaringen

Kan ik naar Kroatie

Kan ik naar Kroatië?

Onderweg naar Kroatië Afgelopen zaterdag afgereisd, best spannend na de persconferentie. Maar als gezin zijn we geen van allen gevaccineerd. Dus met een 4 negatieve

Lees verder »
reisadvies kroatie 2021

Kroatië reisadvies

Update omtrent diegene die op korte termijn afreizen naar Kroatië. Wij zijn afgelopen vrijdag richting Kroatië vertrokken. Omdat we vlakbij de grens wonen en in

Lees verder »
Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië

“Zodra de onafhankelijkheidsoorlog in de jaren ’90 was geëindigd werd ik weer smoorverliefd. Op de mensen, de adembenemende landschappen, de geiten, de zee en het parfum van de natuur.

Ik begon andere reisliefhebbers ook enthousiast te krijgen en bedacht samen met mijn Kroatische vrienden een nieuw concept, weg van de ‘door-toeristen-overvolle-hotels-resorts- en gebaande-paden’.

Inmiddels hebben we bewezen dat enthousiasme, kennis, contacten en onze manier van werken bij veel reisliefhebbers wat toevoegt. Met dank aan mijn team van gepassioneerde Kroaten. 

Zij en ik zijn er voor jou om je de meest inspirerende verhalen te vertellen en samen met jou de Kroatische droom waar te maken.”

Weg van overtoerisme

Wij laten jou Kroatië zien nog niet overspoeld door massatoerisme. Om te weten waar die plekken zijn vergt diepgaander onderzoek en dus veel tijd om precies te weten waar je moet zijn. Daarom alleen al heb je mij nodig 🙂

Wil je nog meer weten? Dat kan.

Klik hieronder door en ik vertel je graag over lang geleden, toen ik al in Kroatië kwam. Ook tijdens de oorlog, over het begin van alles. Heb je even…?

Wij zijn ook hier te vinden