Zeilreizen

Ga met Puur Kroatië op zeilavontuur in Kroatië!

Ontdek Kroatië vanaf het water! Meer af in kleine haventjes of ga voor anker in een eenzame baai. Kroatië heeft werkelijk schitterende zeilgebieden. Daarom bieden wij vanaf 2017 ook 8 daagse zeiltochten in Kroatië aan.

​Samen met onze ervaren Nederlandse schipper Ties geniet je in alle rust van het zeilgebied in Dalmatië. Uiteraard helpen de opvarenden allemaal mee met het zeilen en leer je de nodige zeilkennis van elkaar. Zeilervaring is niet vereist, maar een beetje voorkennis kan handig zijn.

Temperaturen
De temperaturen in dit werkelijk schitterende zeilgebied liggen, afhankelijk van het seizoen, tussen de 20 en 35 graden terwijl de zeewater temperatuur schommelt rond de 18 à 27 graden.

Vaargebied
Met schipper Ties die het zeilgebied in Dalmatië erg goed kent bieden wij de unieke mogelijkheid om  in kleine haventjes op één van de honderden pittoreske eilandjes af te meren. Of om in een eenzame baai te ankeren alwaar een tavernebaas ons vriendelijk aan de wal staat op te wachten en speciaal voor ons zijn heerlijke maaltijden klaar maakt. Dolfijnen zien? De kans is zeker aanwezig!

Zeiljachten
De jachten die voor ons beschikbaar zijn, zijn luxe zeiljachten van de werf Jeanneau en Bavaria met 4 of 5 cabines en 6 of 10 kooien van recente jaartallen compleet voorzien van alle benodigde apparatuur en inrichting.

Vliegreis
De reis heen en terug vindt plaats op zaterdag vanaf Schiphol of Rotterdam naar Split. Ook kan er per eigen vervoer naar Kroatië gereisd worden. Om drukke en dure reisdagen te vermijden kun je ook 1 of meer dagen ervoor aankomen of je reis verlengen. Meer weten? Bel 085-4018795 of mail ons .

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Wat onze klanten zeggen…

  • partner-sunnycars-logo
  • ggto_logo_oranje
  • logopng8
  • partner-kroatie-bureau