Hoe je binnen 1 dag je vakantie geregeld kan hebben

Herken jij dat ook? Uren lang op internet aan het zoeken naar een vakantie? En hoe vaak boek je iets maar heb je toch nog twijfels en vragen.

Wil je meer dan alleen die plek om te overnachten, wil je beleving, wil je precies datgene wat past bij jouw wensen? Dan zit je hier goed!

Tientallen reisaanbieders, ook naar Kroatie, grote anonieme boekingsmachines. Vanaf de bank op een avond dan eindelijk met enkele klikken je vakantie boeken… twijfel… vragen….is het precies wat ik zoek, kloppen de plaatjes en beschrijvingen, kloppen de beoordelingen, zullen dit straks ook mijn ervaringen zijn?

Websites van grote boekingsmachines proberen te overtuigen met opmerkingen als de laatste kans of de goedkoopste kamer. Grote reisorganisaties doen dat middels zeer indrukwekkende en kostbare marketingcampagnes. Ik heb veel gezien en geleerd in de reiswereld, ik heb alle ontwikkelingen en veranderingen gevolgd en mezelf ook regelmatig afgevraagd wat ik als fervent reiziger graag wil en waar ik naar op zoek ben.  Met wat (oud) collega’s uit de reisbranche, mijn vrienden en partners in Kroatië hebben we in enkele jaren geleden een nieuw concept bedacht en kunnen we inmiddels zeggen dat we hiermee al veel van onze klanten en fans een fantastische beleving in Kroatië hebben geven. Wij geven je niet alleen die beknopte beschrijving van je verblijfsaccommodatie en een week voor vertrek je voucher of reserveringsbewijs op een A-4 tje met daarbij de vermelding ‘fijne vakantie’. Wij geven jou een vakantie met beleving!

Wie zijn onze reizigers
Dat zijn de mensen, jong en oud, die blij worden van ongerepte plaatsjes aan de kust, blauwe baaien, verscholen stranden, rustieke bergdorpjes in het binnenland en kleinschalige accommodaties. De omgeving is belangrijker dan het interieur van de accommodatie.
Een typisch voorbeeld van een ongerepte locatie en charmante kleinschalige accommodatie die je bij Puur Kroatië kunt vinden, is eiland Brac en de villa van Vinka. “Met z’n vele baaien, gezellige dorpjes, natuurschoon en historie is het een eiland waar onze reizigers nooit genoeg van krijgen. Vinka zet zich met hart en ziel in om ook jouw verblijf onvergetelijk te maken”.

Ons team

“Goedemorgen dit is Puur Kroatië, mijn naam is Marcella! Wat leuk dat je ons gevonden hebt! Waarmee kan ik je helpen?”

Van maandag t/m vrijdag – begroet een van onze reisspecialisten je aan de telefoon en stelt je een aantal vragen. Dat is omdat we je graag willen leren kennen. Alleen zo kunnen wij een reis naar Kroatië, eventueel gecombineerd met Slovenië en Bosnië, samenstellen die precies bij jou past. Daar nemen we graag de tijd voor. Dus pak een lekkere bak koffie of thee, dan doen wij dat aan de andere kant van de lijn ook! We gaan met veel plezier voor je aan de slag zodat ook jij vakantiekriebels van ons krijgt.

Wil je nog meer van ons weten? Of vind je ons nu al zo leuk dat je ons graag eens wilt spreken?

zullen we een belafspraak maken?

Wat anderen over ons zeggen

Monique Brandsen
Alle accommodaties schot in de roos, de tips van Wendy waren een enorme bijdrage

Jelle Vankoningh
Reisorganisaties als deze dien je te koesteren, fijn die persoonlijke contacten en uitstekende service. Via tip van mijn collega, dat weekend de grand tour rondreis naar Kroatië bij TUi geboekt, wat was ik mijn collega dankbaar, de rondreis bij Puur kroatië in luxere hotels, ruim 300 EUR pp goedkoper, zelfde vertrekdatum! en niet in die sfeerloze betonnen blokken tussen honderden andere toeristen

Suus, Jip en Merlijn van Boven
Rondreis met kinderen, fantastisch programma en prima overnachtingsadresjes, echt Puur Kroatië!

John, Marije, Pip en Yentel
Veel gereisd , deze reis met Puur Kroatië, de herinnering bij ons alle 4 met een gouden randje

Megan & John Kilday
Puur Kroatië, your way to Croatia for the best holiday in the beautiful  and unspoiled Croatia

Sanne Michielse
Wat een mooie huwelijksreis naar Kroatië hebben wij gehad, de adresjes waar we verbleven, de extra’s die jullie voor ons hadden geregeld, chapeau Puur Kroatië.

Hester de Koningh
Een fout van ons en dan toch een reisorganisatie die je helpt en voor een oplossing zorgt, dank je wel Puur Kroatië!

Dean en Brechtje
Waren alle reisbureaus maar zo, wat een service wat een kennis, fijn dat ze dit delen

Jantine
Rondreis bij Puur Kroatie geboekt, op 1 appartement na, zelf gedaan via Airbnb, en wat had ik daar spijt van, niet alles is wat het lijkt op Airbnb.

Over Puur Kroatië

Wellicht heb je nog nooit van ons gehoord. Misschien heb je al eens rondgekeken op onze site of wie weet ben je zelfs met ons al een keer op reis geweest. Maar wie is Puur Kroatië nou eigenlijk? Een reisorganisatie? Een reisbedrijf met een hart voor Kroatië? Een club enthousiaste reisprofessionals? Nou, het is eigenlijk een beetje van al die dingen. We leggen het je graag uit! Kijk hier verder en ga met ons mee naar Kroatië.

Misschien heb je nog nooit van Puur Kroatië gehoord. Dat kan goed, want we doen niet aan groots adverteren of radio- en tv-commercials. Wij willen graag dat mensen ons ontdekken, over ons horen van eerdere Puur Kroatië reizigers.

We zijn in 2012 gestart met de filosofie dat mooie dingen er zijn om te delen. We delen graag onze liefde voor Kroatië én voor reizen kleinschalig, authentiek en weg van de massa. Zo zoeken we zelf de leuke activiteiten en leuke vakantieadresjes uit. We geloven dat als je beschikt over de juist contacten, kennis, passie en vooral enthousiasme je iets extra’s biedt.

Uiteindelijk willen we onze reizigers blij maken. We hebben een zwak voor Kroatië. Daarom werken we samen met partners en eigenaren van accommodaties die hun land een warm hart toedragen. In Kroatië, maar ook in Slovenië en Bosnië werken we met kleinschalige accommodaties, vaak door de familie gerund, plekken waar je de lokale mensen makkelijk kunt ontmoeten. Daar vinden reiservaringen plaats die je bij blijven. “Ik herinner me een gesprek op de veranda van een oud dalmatische Stonehouse in de regio Zadar”, vertelt Laura Borg, één van onze reizigers. “ik voel nog steeds de emoties van dat moment. Hoe we daar zaten, uitkijkend over de baai met al die lekkere hapjes die Ivana had gemaakt en de flessen eigen wijn op tafel. Ik weet nog waar we over spraken en voel de herkenning die we bij elkaar voelden. Dat zijn de momenten die ik altijd voor mijn vakantie zoek. Dat is wat in mijn beleving Puur Kroatië ook doet.”