Wendy vertelt over
Wijnlandgoed Tomo

“Wow wat is het hier toch heerlijk,” enkele jaren geleden ontdekte ik het landgoed van Tomo. Nu ben ik even terug in de regio Sibenik-Knin county en verheug mij erop om eindelijk Tomo te kunnen verrassen met een bezoekje. Ik heb de ochtend doorgebracht in Trogir en ben op doorreis naar het noorden. Tomo komt mij tegemoet lopen. “Eindelijk daar ben je dan.” Hij wijst naar de ruimte bij het restaurant, waar hij ook zelf wijnen bottelt. “eerst even zitten Wendy en genieten van Prsut, kaas van eiland Pag en onze eigen wijnen!” benadrukt hij. En natuurlijk ga ik er helemaal voor zitten om al dit lekkers te proeven. Ik ben verrast over de mooie wijnen die hier op het landgoed geproduceerd worden: vier rode en twee witte wijnen, en allen even heerlijk. Wat is dit toch een prachtige omgeving, terwijl een paar uur later het diner wordt opgediend kan ik een glimlach van blijdschap niet onderdrukken, ja ik ben blij, blij met mijn ontdekte pareltjes in het binnenland van Sibenik-Knin county.

Zij gingen jou voor

Afgelopen zomer toen Kroatië volgens Nederland op oranje moest kwamen wij aan op dit wijnlandgoed. Zoals veel Nederlanders besloten we niet onze reis af te breken omdat er geen enekel aanleiding daar toe was. Zoveel rustiger, relaxter, regels die beter werden nageleefd.Terwijl in Nederland de stranden en vakantieparken bomvol waren was het hier heerlijk. Een fijne plek, veel speelkameraadjes voor de kinderen. Een goed restaurant erbij. We hebben hier als gezin 5 heerlijke dagen gehad. 2 dagen iets gedaan en lekker bij zwembad gebleven, andere dagen naar Krka watervallen en gebruik gemaakt van de fijne reistips van Wendy. Volgend jaar gaan we terug en gaan dan het zuiden van Kroatië doen maar niet zonder ook hier weer een paar nachten te logeren.

Familie van Laarhoven

Ontdek hier ons aanbod

Logeren op bijzondere plekken, klein en fijn

Liever één accommodatie?

Wij hebben de mogelijkheden voor je op een rij gezet