Villa’s met privé zwembad

De laatste jaren ben ik in Kroatië ook steeds meer op zoek geweest naar vakantiehuizen met eigen zwembad. Afgelopen juni nog op eiland Brac. Na een fietstocht kom ik terug bij mijn villa. Ik zet mijn mountainbike weg en loop naar de keuken waar ik uit de koelkast een lekker koud drankje pak. Het is warm en met drankje en wel loop ik naar het ligbedje bij het zwembad. Ik geniet van mijn uitzicht, de olijfbomen met in de verte de blauwe zee. Het enige wat ik hoor is de wind en wat krekels. Het zwembad schittert in de zon. Het zwembad helemaal voor mij alleen, wat is dat eigenlijk toch heerlijk. Vooral om je vakantie zo af te sluiten.

Van strak en modern tot het authentieke van de Istrian en Dalmatian Stonehouses. Een prettige bijkomstigheid is dat ze allen midden in de natuur liggen maar toch in de nabijheid van restaurants en inkoopmogelijkheden. We hebben er een aantal voor je geselecteerd.

Boek hier vakantiewoning en ontvang 2 weken voor je vakantie een gratis VIP box t.w.v. € 50*

*Stuur wel even een mailtje met daarin je reserveringsnummer naar info@puurkroatie.nl