De nieuwste beoordelingen accommodaties

 

“Villa Felderhof” vlakbij Nationaal Park Krka, Kroatië.”
Hartelijkheid van de familie; ondanks hoge temperatuur was hen niets te veel
De eigenaar en zijn medewerkers zijn heel sociaal en proberen je waar nodig te helpen.- Familie de Graaf – juli 2018

“Het zwitserleven gevoel” op eiland Krk, Kroatië.”
Vriendelijk personeel die veel info gaven. Mogelijkheid tot ontbijt en diner. Verzorgde, ruime en goed onderhouden kamers. – Sjoerd – juni 2018

“Prachtig verblijf buiten de drukte van eiland Krk!”
Een heel klein minpuntje is dat het verblijf geen zwembad heeft, maar de zeer sfeervolle accommodatie en de gastvrije eigenaar op deze heerlijke plek maakte dit gemis volledig goed – Karin – juli 2018

“Prachtig verblijf op eiland Brac!”
Het appartement van Winka is een prachtig verblijf, heel schoon en alles wat je nodig hebt! Een meerwaarde was voor mij toch wel de super sympathieke eigenaar. Waren getipt door een collega die hier al enkele jaren komt.  – Jaap – augustus 2018

“sfeervol logeren in het hart van Trogir!”
Alles was top behalve , ja dat mijn ipad niet op de wifi ging, mijn iphone wel. Ontzettende spontane energieke eigenaar.  We kregen een heel hartelijk welkom – Valerie en Joost – mei 2018

“Prachtig verblijf buiten de drukte van Zadar!”
Als je Zadar bezoekt ga dan hier naar toe. Een prachtig huis, Slafietsa is zo lief, ze heeft zelfs voor ons een avond gekookt, waar vind je dat nog meer? Aanrader! – Joyce – juli 2018

“Niet meer verder zoeken probeer deze reis te boeken!”
kennismaking met Kroatië, rondreis, 4 bestemmingen, leuke afwisseling, eiland, binnenland, kust met logeren op een agrotoerisme, in een appartementje aan zee, een wijnlandgoed en bij Kroaten thuis. Tip! Bij Katarina en op een wijnlandgoed, geen hoogseizoen drukte en lekker eten, bij Adriana fijn appartementje aan het strand met beachbar en zwembad erbij. Bij vriendin van Wendy in Trogir, luxe en hoge servicegraad. – Robbert Jan – augustus 2018

“Logeren in het hotel van beroemdheden!”
Een  klein hotel waar ook beroemdheden komen, een hotel met een verhaal. We logeerden er tegelijkertijd met de Nederlandse wielrenploeg. Hotel van Meneer Iwan ligt in een prachtig park aan de rivier waar we ook in gezwommen kan worden, we deden de locals maar na, prima zwemmen, in de avond buiten op het terras heerlijk gedineerd, 4* hotel, 4* food en service –  familie de Vecht – april 2018

“Echt een must do, paar dagen Zagreb”
Voor Zagreb konden we kiezen, een hostel, een boutique hotel, een hip en modern appartement, het was een moeilijke keuze, alles wat Puur Kroatië aan logeeradresjes in Zagreb liet zien zag er goed uit. Toch gekozen voor een studio-appartement, vanwege het gemak van een keuken. Vraag om het appartement van Vedran, super centraal gelegen! – Familie de Klein – juli 2018

“Voor foodies, winelovers, voor iedereen die weet te genieten van het goede leven !”
Dit was nou zo’n plek die ik never nooit niet had gevonden, die uniek is, die niet ontdekt moet worden (sorry eigenbelang), die sfeer heeft, waarbij relaxen en genieten dik gedrukt en met hoofdletters wordt geschreven. Ik heb het over het verborgen pareltje in het binnenland bij Sibenik, vriendin van eigenaar Puur Kroatië – Maudi – juni 2018

Best friend

Wat de meiden van Puur kroatie doen is je het gevoel geven of je hun ‘best friend’ bent, zij boeken iets voor je alsof ze het voor hun eigen vriend doen. Ik bespeurde bij de contacten die ik had veel aandacht. Onze aanvraag was in het begin anders, waarschijnlijk omdat we veel bezwaren toonde, eigenlijk gebaseerd op niks, maar gewoon de onzekerheid, ook omdat we niks van Kroatië wisten en overal op internet weer andere verhalen, andere ervaringen staan. Ook toen ik dus mijn onzekerheid tooende verbaasde mij de aandacht die ze hiervoor hadden. Waar menig bedrijf denkt aan verkoop en omzet was het hier dat ze mij vertelde als ik toch twijfels had of toen ik zei ik wil liever naar een camping voor de kids, want die zullen dat wel leuker vinden, ze mij alle ruimte gaven mijn eigen keuze te maken. Niks werd opgedrongen en ze hadden begrip voor mijn onzekerheid.

Joyce

Wat een prachtige autorondreis door Kroatië!

Wij hebben gekozen voor Puur Kroatië vanwege de prachtige foto’s en de enthousiaste reviews op internet van eerdere gasten ten aanzien van deze reisorganisatie. Na het boeken van de reis werden wij, iedere keer als weer vragen hadden, door Puur Kroatië steeds goed geïnformeerd en werd alles uitstekend geregeld. Hier willen wij onze grote waardering voor uitspreken. Van 13 juni t/m 29 juni 2016 zijn wij echt te gast geweest in Kroatië. Wij werden er persoonlijk opgewacht en werden zeer vriendelijk ontvangen. We hebben ook nu weer kunnen concluderen dat een reis geboekt via een betrouwbare reisorganisatie waar contacten nog steeds persoonlijk verlopen i.p.v. grote boekingsmachines toch vele voorkeuren kent. Kroatië is ongelofelijk mooi en zoals de foto’s ons al deden vermoeden.! Wij hebben een heerlijke reis gehad en veel mooie ervaringen opgedaan. Echt een paradijs in Europa!

Willemijn & John

Eng?

Als controlfreak vond ik best wel eng om vooraf, tenminste bij de boeking, niet te zien waar je overnacht, maar ik wist dat bij veel reisorganisaties dit zo werkt en bij onze rondreis eerder in Indonesië, overigens ook bij een echte specialistenorganisatie met veel kennis van het land, was het ook goed gegaan. De keuze van de overnachtingsplekken bij onze rondreis door Kroatië klopte helemaal bij onze ideeën! Waarschijnlijk omdat meteen na de boeking via de website één van de medewerkers van Puur Kroatië onze belde om te vragen waar wij van houden, wat we leuk vinden, wat niet. Ik denk dus vanwege hun persoonlijke benadering, hun oprechte interesse in de reiziger denken ze met je mee. Zelf zouden we dit nooit gevonden hebben, we zaten overal dichtbij, ook bij de bekende toeristische bezienswaardigheden maar heerlijk geen MASSA toerisme. Wat een spanning vooraf. Maar: geweldige overnachtingsplekken en allemaal weer anders, dat vonden wij het leukste, de ene keer een mooie agrotoerisme, dan weer een kleine B&B of een kleine vakantieappartement! De beslissing om het met Puur Kroatië nog eens over te doen is snel gemaakt, next time islandhopping!

Suus

Geweldige rondreis

Dankzij Puur Kroatië hebben wij een geweldige rondreis met kinderen gehad zonder voorbereidingsstress, maar met gezonde spanning en heel veel onverwachtse hoogtepunten. Zeker een aanrader voor iedereen die houdt van een verrassing en niet zijn vakantie vooraf al helemaal kapot googelt! Tegenwoordig kunnen we alle informatie tot ons krijgen, veel mensen weten op dag 1 al waar ze ’s-avonds gaan eten want op tripadvisor hebben ze beoordelingen gelezen en op google maps zijn de kaarten al opgeslagen zodat men straks niet verdwaalt. Alles gepland en voorbereid en dus geen ruimte meer voor verrassingen, ervaringen en herinneringen. Zo jammer. Afgelopen zomer hebben wij ons lot 😊 in de handen gelegd van Puur Kroatië hun kennis maar vooral enthousiasme deed ons besluiten de autorondreis in de ban van de diversiteit te boeken, zowel voor ons als voor de kinderen is deze autorondreis er één geworden met veel mooie herinneringen, en dat de kinderen terug willen zegt ook wel wat.

Lotte, Joep, Isa, Rozefie

Maatwerkreis september 2015

Dag Wendy en collega’s,

Onze excuses dat we nu pas wat van ons laten horen. Steeds voorgenomen het te doen en dan tóch weer vergeten. Nu dan tóch nog onze feedback.
We hebben een fijne vakantie in Kroatië gehad. Drie afwisselende locaties, waar vandaan we diverse kanten op konden gaan.

V.w.b. de locaties hebben we de volgende feedback:

1. Heart of Nature bij Ribnik:
De agroturismo ligt prachtig! Jammer was dat het erg eenzaam ligt in september, als er minder toeristen zijn. Er waren nauwelijks gasten, ook niet op het camperterrein. Dat was niet gezellig.
De kamer was best oké.
Tip mbt een goed (en goed betaalbaar) restaurant in de omgeving, waar ze goed advies geven over de gerechten en bijpassende wijn:
Renata .We zijn vanuit Ribnik geweest naar: Karlovac, Plitvici-meren (incl kort bezoek aan Rastoke) en naar Zagreb (inderdaad best een verrassende stad). Ook een wandeling in de omgeving gemaakt (niet heel bijzondere uitzichten, maar goed voor de conditie).
Mbt Zabgreb: parkeren in parkeergarage Kaptol Centre was een goede tip, Wendy.

2. Villa Maimara (Antonio) in Biograd:
Was een prettig hotel, smakelijk en redelijk gevarieerd ontbijt, vriendelijk personeel. Wel even wennen als je vanuit de natuur in een hotel in een achterafstraatje terecht komt. Het toeristische is ook wennen. Als die kitschkraampjes langs de kust deed me denken aan mijn eerste strandvakanties in Spanje/Italië in de 80’er jaren. Wel een prima uitgangspunt voor uitstapjes naar diverse mooie plaatsen.
We zijn 2x een paar uurtjes aan het strand geweest, maakten een lange wandeling langs het strand, maar verder cultuur gesnoven: Zadar (middag en avond, want erg mooi in de avond), Trogir, NP Krka en Sibenik.

3. Het appartement in villa Zganjer in Klimno op het eiland Krk: de topper!!!!
Wat een heerlijkheid om hier te eindigen. We hadden er nog steeds mooi weer, hoewel het de laatste 2 dagen wat frisser werd. Lekker relaxen en wat is dat ontbijt een verwennerij!!
We hebben aan het strandje gelegen, gezwommen en nog wat plaatsjes bezocht in de middag (en aansluitend er gegeten).

Bedankt voor het gevariëerde programma en de vele goede tips.
Als je nog foto’s kan gebruiken van een of andere locatie, plaats, NP of landschap, horen we het graag.

Hettie

Vriendinnenweekend oktober 2015

Hoi Puur Kroatië,

We hebben echt een top tijd gehad! Appartement was helemaal oke. Hebben lekker gegeten in Apetit City.
De volgende dag de transfer ging ook soepel. De agri cultuur hadden we iets culinairder verwacht (was in Italië wel eens in zoiets geweest). Het draaide meer om de drank, wat uiteindelijk natuurlijk ook top was. Alleen was wijnproeverij de volgende dag daarom iets te veel van het goede, ik denk dat wij beter iets sportiefs hadden doen om de kater een beetje te laten verdwijnen:-)

Hopelijk heb je zo beetje een beeld van een zeer geslaagd weekend!

Groetjes Roos

Maatwerkreis juli 2015

Hallo medewerkers Puur Kroatië

Eindelijk tijd om jullie even te bedanken voor de mooie vakantie in Kroatië!
We zijn begonnen in Zadar. Prachtige dagen gehad met het hotel op een heerlijke plek. Net buiten de drukte en op loopafstand naar de dichtstbijzijnde terrasjes en het water. Lief personeel (vooral goedlachs haha) en een heerlijk zwembad. Ook de bus in diezelfde straat was perfect om naar het oude gedeelte van Zadar te gaan.
De excursie naar de Kornati eilanden was ook erg leuk.
Daarna op naar het eiland Brac.
Na wat moeite te hebben gehad om erachter te komen waar je met de auto moest gaan staan om kaartjes voor de Ferry te kopen uiteindelijk toch gelukt.
Na aankomst in Supetar nog een mooie rit door de bergen om Bol te bereiken.
Even wat opstart problemen omdat de reservering niet goed was gegaan is het uiteindelijk goed opgelost en na een nachtje elders te hebben geslapen de volgende dag toch in gecheckt bij villa Daniela. Erg leuk hotel met groot balkon,lichte kamers en perfecte ligging. Hier hebben we vooral genoten van de (kiezel)stranden en het heerlijke water. Niet eens op de landtong geweest maar wij hebben de wat rustiger plekjes opgezocht. Ook zeer de moeite waard.
s Avonds op zoek naar de leuke en gezellige restaurantjes.
Genoten op Bol.
Op naar Trogir. Ons appartement bevond zich midden in het oude centrum. Ook erg leuk voor de afwisseling. En een balkon of buiten helemaal niet gemist deze dagen. Prachtig oud centrum en leuk om al die miljoenen jachten aan de kade te bewonderen. Met de boot waren we zo op een leuk strand.’s Avonds uren op de terrasjes zitten en slenteren door de oude stadskern. Ook de watervallen bezocht. Jee wat een hoop mensen. Een grote mierenhoop haha. Dat was wat jammer maar ja als je in Kroatië bent moet je hier geweest zijn natuurlijk.
Ons laatste adres was villa Zganjer! Eerst konden we het nooit vinden. Huisnummers zitten daar niet op logische volgorde hoorden we later.
Na een belletje zijn we opgehaald bij de twee restaurantjes in klimno.
Wat een ontvangst in villa Zganjer. Homemade appelstrudel en nog veel meer lekkernijen. Er was een hele lieve vakantiekracht waar we nog steeds met een lach op terugkijken. We hadden een kamer beneden met tuintje. Erg fijn.
Ook het ontbijt was voortreffelijk. Het eiland zelf vonden we iets minder. Maar wat wil je ook na al die hoogtepunten en prachtige (schier)eilanden die we al hadden bezocht. Vanuit Klimno moest je ook echt de auto pakken om wat te ondernemen. Wat een rust op dit eiland in vergelijking met de andere lokaties.
We kijken terug op twee heerlijke weken Kroatië en zullen jullie en het land zelf zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Bedankt!!

Gr. Erwin en Aafke

Tip: misschien vermelden dat wanneer je eiland brac bezoekt je de auto eerst in de parkeervakken voor de Ferry kan parkeren en dat je daarna een kaartje kan halen. Wij stonden eerst voor de slagboom vlakbij het ticketpoint en daar wil je echt niet staan met je auto. Als je dan de kluts even kwijt bent moet je eerst weer een hele route door de stad split maken omdat het eenrichtingsverkeer is.

Maatwerkreis augustus 2015

Dag team van puur Kroatië,

Bij deze wil ik graag namens ons melden dat we de locaties en reistips bijzonder leuk hebben gevonden. Waarvoor onze dank, mede door jullie adviezen hebben we een super vakantie gehad en zullen we in de toekomst graag nog een keer gebruik maken van jullie expertise!
Wij vonden het stonehouse het beste van alles, was inderdaad weliswaar zeer eenvoudig. Echter gecombineerd met fantastische eiland sprak het ons bijzonder aan.
Alle locaties hadden bijzonder leuke vriendelijke gastvrouwen en waren precies zoals omschreven door Wendy.
De laatste locatie vonden wij super , adembenemend uitzicht, strandje aan de voet van het huis, meer dan geweldige service vaan zeer jonge gastvrouw. Punt van aandacht vonden wij bij deze locatie gezien we 5 overnachtingen in 1 kamer hadden, gaf het ook wel hotelgevoel m.b.t. schoonmaken .
Daarmee bedoelen we dat we gemist hebben dat de kamer schoongemaakt werd vinden wij wel een aanbeveling in het algemeen. Langer dan 2 nachten in 1 kamer zijn vraagt ook om schone handdoeken en even een stofzuiger door de kamer laten gaan.

Nogmaals onze dank en graag tot een andere keer!

Hartelijke groeten,
Zoë

Rondreis met kinderen juli 2015

Hallo Wendy,

Wij zijn gisteren weer terug gekomen na onze heerlijke vakantie. Waarvoor nogmaals dank!

Hieronder enkele opmerkingen en tips!

Wij hebben qua locatie het meest genoten van de accommodatie van Katarina en Tomislav! Rust ruimte zwembad heerlijk eten prachtige kamers.
Bij Tomislav het meest creatieve en lekkere ontbijt buffet van de hele reis!

Hotel Korana in Karlovac was een mooi begin! Goed ontbijt.

Bij Heart of Nature was de dag dat wij aankwamen en de ochtend erna een mindere ervaring omdat de rommel van de bruiloft niet was opgeruimd, de eigenaresse weg was en de stagiair de boel moest ‘runnen’. Service en kwaliteit eten (zeker het ontbijt) was daardoor stukken minder dan de dagen erna.

Op Krk hebben wij twee avonden geweldig gegeten bij Konoba Bacchus. Heerlijk en eerlijk eten en hele lieve mensen aan het werk. De laatste avond samen met de kok, eigenaresse en dochter knoflook gepeld voor de dag erna 🙂 Inderdaad absoluut een aanrader!

Een geweldige tip die wij van een serveerster in Trogir kregen.
Bij Kamp Labadusa op 10 auto minuten van Trogir vind je een terrassen strand bij een prachtige baai. Onder de olijfbomen kan je heerlijk liggen, het is niet druk en je kan er goed zwemmen en snorkelen. Ook kan je daar geweldig eten bij Konoba Duga Dango met uitzicht over de baai!
Restaurant biedt ook twee appartementen te huur aan. Wellicht ook leuk voor jullie aanbod?

In Zadar hebben wij geweldig gegeten bij Restaurant Kornat! Zelf een verse vis kiezen en veel positieve aandacht voor de kinderen in dit best wel chique maar zeer betaalbare restaurant.

Wat onze reis betreft nog 1 opmerking. Alle locaties en overnachtingen waren een schot in de roos. Appartement hartje centrum Trogir geweldig! Daar hadden we het slepen met de spullen in de hitte wel voor over.
Appartement op Krk heerlijk en zeer compleet. Wij waren blij met ons terrasje op begane grond.

Enige opmerking die we wat dat betreft hebben is Biograd na Moru. Ana van het appartement was een engel. Veel advies en ze wilde met plezier onze was doen. Maar verder stelde het plaatsje weinig voor en was het bizar toeristisch en zeker op de stranden niet te doen zo vol en niet fijn qua herrie.
Deze plaats paste wat ons betreft niet zo goed bij de rest van onze verdere heerlijke reis.

Wij kijken er met veel plezier op terug en willen het prachtige Kroatië absoluut nog een keer bezoeken !

Hartelijke groet!
Hester Brandsen

Rondreis met kinderen juli 2015

Sorry dat we niks meer van ons hebben laten horen, Wendy ! We waren te druk met genieten ;-). We gaan naar huis vandaag, wat jammer !! Het was geweldig, fantastisch en nog veel meer dan we er van verwacht hadden. Tijdens ons laatste gezellige uit eten gisteravond, op een pleintje in Omiš, hebben we uitgebreid onze vijf prachtige en heerlijke verblijfsadressen met elkaar proberen te vergelijken en de leukste/beste proberen te kiezen. We kwamen er niet uit ;-). Ze waren allemaal even uniek en hadden allemaal hun eigen extra pluspunten. Het was van voor tot achter in een woord supersuperleuk ! Dankjewel Wendy en team, we komen er heel graag een keer terug met jullie hulp.

Hartelijke groet, Kees&Pien, Marilou en Jelmer

Rondreis met kinderen, juli  2015

Goedemiddag

Zoals eerder besproken zouden we na terugkomst van onze reis naar Kroatie even uitleggen wat er is gebeurd in Brac.

Als eerste: het was allemaal top geregeld door jullie ! De verblijven (behalve die op Bol) waren prachtig en de eigenaren meer dan vriendelijk !! En nogmaals bedankt voor het fantastische ontbijt bij Lidija bij Villa Zganjer.

Toen we aankwamen in Bol op het eiland Brac werden we ontvangen en er kwam een oudere man (Nick?) die ons vertelde dat Villa Ana vol zat met een groep Denen. Ze waren ook lange tafels aan het indekken voor het diner van die avond.
Hij vertelde ons dat hij een rustigere accommodatie voor ons had in de woning van zijn broer. Hij begeleidde ons er naar toe en wij kregen een appartement op de begane grond direct grenzend aan het zwembad. Het appartement was gedateerd maar was wel schoon en had airco en zwembad.
Wij zijn er dan ook gebleven. Het was op zich een rustig appartement tot onze laatste dag, toen werden we overspoeld door een groep van 16 Polen … Toen was het rustige karakter helemaal verdwenen.
Toen we vertrokken (achteraf een dag te vroeg, maar dat was mijn blonde aktie) kwam de dame die de boel regelde in het appartement naar ons toe met een rekening voor het verblijf en toen ik zei dat ik al had betaald via jullie begreep ze er niets van.
Wij hebben toen de vouchers overhandigd en toen begon ze dat dit niet Villa Ana was etc etc… Na wat telefoontjes bleek ze het te begrijpen en hoefden we uiteraard niet te betalen.

Nadat wij de overige accommodaties hebben bezocht blijkt wel dat de eerste accommodatie totaal anders was. Niet authentiek zoals verblijf 2 en 3.
Over de accommodatiesbij Krka en in Klimno… FANTASTISCH !! Ook de eigenaars zo vriendelijk. Door mijn fout kwamen we een dag te vroeg aan in accommodatie 2 en dat hebben ze keurig opgelost. Uiteraard hebben we voor de ene nacht extra moeten betalen, maar dat is logisch !!

Ik hoop dat jullie zo voldoende informatie hebben.

Nog een hele fijne dag

Monique

Huwelijksreis naar Kroatië

Beste Wendy,

Graag willen we je bedanken voor het huwelijkscadeau dat we op onze bruiloft van Puur Kroatië mochten ontvangen, een mooi pakket van Oil en Vinegar met allerlei lekkere dingen!

Onze vakantie zit er helaas al weer even op, maar we hebben erg kunnen genieten in Kroatië.
Bij Appartement Ana in Biograd stond een lekkere fles bubbels met chocolaatjes voor ons klaar en bij agrotoerisme Ivana kregen we een heel mooie kamer, erg attent! Ieder verblijf is ons heel goed bevallen, met in het bijzonder het verblijf bij Ivana. Wat konden we op deze plek heerlijk genieten van het lekkere eten en de rust om ons heen.

Als we weer op vakantie gaan naar Kroatië, weten we jullie te vinden!

Hartelijk bedankt, en vriendelijke groetjes,
Steven en Nathalie van der Weele

50 plus reis juni 2015

Dank voor de goede organisatie van onze vakantie en uw welkom na onze terugkomst. Gaan we nog eens naar Kroatië dan maken we er een fly-drive van.
Dat onze ingebouwde tomtom met daarop de laatste kaarten van 2014 de wijk in Klimno niet kende, zal ik doorgeven aan tomtom, want de wijk bestaat al 6 jaar, dus kan de kaartenmaker van tt er wel wat aan doen.
Als we u een advies mogen geven: geef van de hotelbestemming ook de coördinaten op. Probleem daarbij is wel dat tomtom andere coördinaten gebruikt dan Garmin. Deze zijn echter eenvoudig in elkaar om te rekenen.
Met vriendelijke groet en dank,
Fam. Schrijner

Autorondreis Kroatië – juni 2015

Hallo Wendy

Wij zijn gisteren weer thuis gekomen en willen je bedanken voor een topvakantie in kroatie. We hebben genoten van het land,de verschillende gezichten van Kroatie en de prachtige locaties. Zeer vriendelijke mensen,prachtige natuur kortom waar waren wij al die dertig jaar???Het ontbijt bij Lidia was super,nog bedankt hiervoor.
Wij gaan zeker aanbevelingen doen voor puurkroatie en komen vast weer eens terug.

Met warme groet
Pim en Trudy

Autorondreis Kroatië – juni 2015

Hallo team Puur Kroatie,
Wat een mooie reis hebben wij genoten! Na 1800 km in 14 dagen…. nog steeds overweldigend!
Vooral Villa Zganjer zullen wij niet snel vergeten! Ontbijtjes als plaatjes!!
Volgend voorjaar komen wij bij leven en welzijn zeker bij jullie terug voor weer zo’n prachtige organisatie .Petje af!!!! Groeten van Tilly en Jan Vollebregt en een goed seizoen gewenst.

Maatwerkreis – juli 2014

Beste Puur Kroatië!
We zijn net weer terug uit Kroatië en hebben enorm genoten van onze vakantie!
Wat een prachtig land zeg en de route die jullie voor ons hebben bedacht was perfect.
Ook de overnachtingen waren prima in orde. We zijn de nachten waar niets voor was geregeld ook lekker onze eigen gang gegaan. Na Trogir zijn we rustig door het binnenland omhoog gereden en via de plitvice meren weer in Zagreb aangekomen.

Ik heb nog wel een paar opmerkingen en zie dat niets al kritiek, maar als aanvulling.
-het eten bij onze 2e slaapplek, bij Karlovac was niet goed. Ik vermoed dat ze nog uitgeput waren van de bruiloft die er dat weekend was geweest.
-je kon daar 2 fietsen huren en dat was wel weer erg leuk, een aanrader voor een halve dag en dan weer het zwembad in want het was er erg warm!
-Bij Trogir kan je via het reisbureau, waar je sleutel van studio haalt, daar een parkeerplaats reserveren. Als ze dat van tevoren weten is dat fijn. Dit kost dan niets.
-Bij de plitvice meren hebben we overnacht zodat we de ochtend vroeg lopend het park in konden gaan.Na ingang parking 1 naar het noorden de eerste weg rechts. Bij de straat naar het dorpje en tevens straatnaam Rastovacka.
Daar zijn een een heleboel huisjes die de mensen per huis of per kamer verhuren. heel kleinschalig. je kan dan lopen naar een klein restaurantje wat m’n hart heeft gestolen.( het eten was simpel,maar de eigenaar werkte zich in het zweet)
-de kanotocht op de Zrmanja river was inderdaad heel erg mooi! we hebben de lunch geskipt en ze hebben ons voor wat geld eerder terug gebracht.
-vanuit Trogir met de kano langs de kust peddelen was ook erg leuk, hebben we een halve middag gedaan met wat luieren onderweg.
Nou we hebben dus enorm genoten,
Nog heel erg bedankt voor alle tips en goede zorgen,
Tjalling en Marije

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving