Wendy's Blog

vakantie naar kroatie

Vakantie geboekt naar Kroatië

Jaren geleden kocht ik het boek van Ap Dijksterhuis. Het heet Wie (niet) reist is gek. Een leuk boek, een aanrader. En omdat we nu in een moeilijke tijd zitten met nauwelijks tot geen perspectief. Het lijkt alleen maar erger te worden dan beter. Ik denk terug aan het boek.

Vakantie boeken

Afgelopen week had ik het er met enkele collega’s over. Ik vroeg hen of zij al bezig zijn met een vakantie voor dit jaar. Verrassend genoeg iedereen. En wel om dezelfde reden als ik. Iets hebben om naar uit te kijken. Bovendien, voorpret is fijn en hebben we niet allemaal vakantie nodig?  Of zoals de schrijver van het boek zegt: Mensen die reizen zijn gelukkiger. Je hebt voorpret, maakt de reis en kijkt er achteraf vaak nog op terug. Dat heeft een positief effect op je levensgeluk.

Coronavoucher

Ook wij hebben een coronavoucher. Nee! wij wisselen deze niet in voor geld. Is corona de reden dat Kroatië als land veranderd is. Dat mijn interesse voor Kroatië  door corona totaal anders is. Als privesituaties niet erg veranderen of veranderd zijn dan begrijp ik niet dat er mensen zijn die ineens een voucher gaan inwisselen voor contant geld. Ik spreek vaak mensen die ook de hoop uitspreken dat toerisme overeind blijft.

Goed geregeld

We hebben inmiddels de vakantie naar Kroatië geboekt. Nu met die fijne voorwaarden van het boeken prima geregeld zo. In 17 dagen het noorden en Dalmatië ontdekken. We kijken vol verwachting uit naar juli aanstaande.

Denise Jonkers

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië

“Zodra de onafhankelijkheidsoorlog in de jaren ’90 was geëindigd werd ik weer smoorverliefd. Op de mensen, de adembenemende landschappen, de geiten, de zee en het parfum van de natuur.

Ik begon andere reisliefhebbers ook enthousiast te krijgen en bedacht samen met mijn Kroatische vrienden een nieuw concept, weg van de ‘door-toeristen-overvolle-hotels-resorts- en gebaande-paden’.

Inmiddels hebben we bewezen dat enthousiasme, kennis, contacten en onze manier van werken bij veel reisliefhebbers wat toevoegt. Met dank aan mijn team van gepassioneerde Kroaten. 

Zij en ik zijn er voor jou om je de meestinspirerende verhalen te vertellen en samen met jou de Kroatische droom waar te maken.”

Wil je nog meer weten? Dat kan.

Klik hieronder door en we vertellen je graag overlang geleden, toen ik al in Kroatië kwam. Ook tijdens de oorlog, over het begin van alles. Heb je even…?

We zijn ook hier te vinden:

Gerelateerde blogs

vakantie boeken en corona

Vakantie boeken en corona

Beste mensen van Puur Kroatië, Al enige tijd hebben we hele plezierige contacten. Jullie hebben ons goed bijgestaan toen wij toch onze vakantie wilden annuleren

Lees verder »
Met gezin door Kroatië reizen

Met gezin door Kroatië reizen

Hallo Wendy en collega’s, Wij zijn gisteren weer terug gekomen na onze heerlijke vakantie. Waarvoor nogmaals dank! Hieronder enkele opmerkingen en tips! Wij hebben qua

Lees verder »
zomervakantie Kroatië

combinatiereis Kroatië

We hebben, op advies van Puur Kroatië, twee prachtige accommodaties kunnen reserveren, die perfect aansloten op ons gezelschap van 2 volwassenen en 3 (bijna) volwassen kinderen: veel ruimte, veel privacy en rust en veel service. Wij zouden iedereen aanraden hier te boeken. TIP! huur een boot – Familie van Vuuren

Lees verder »
gezinsvakantie Kroatie

Gezinsreis naar Kroatië

Gezinsrondreis Kroatië. Wat hebben we genoten! Heerlijk authentiek, tussen de Kroaten, lekker eten en alles nog betaalbaar. De huisjes bij Katarina, het wijnlandgoed van Tomo en de kleine glamping alles even prachtig gelegen. Wat een uitzicht en een ruimte. Een aanrader als je van het echte Kroatië houdt! – David, Carmen, Brent en Sjoerd

Lees verder »

Hier vind je veel antwoorden op vragen. 

Staat jouw vraag er niet bij, neem contact op via 085 – 4018 795 tussen 11:00 en 13:00 uur of maak hier een belafspraak.

Erg handig

Huurauto boeken, met verrassing!

Ook niets meer missen? 

Ontvang maandelijks inspirerende tips.

Nog meer Kroatië, nog meer reizen.

Puur Kroatië is aangesloten bij

.        

Saaie pagina's

Volg mijn avonturen

Neem hier een kijkje op mijn blog of op de socials

Hallo!

Kom erbij en krijg ook tip’s van Wendy in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes, winacties enz…

Meld je nu aan en laat niets je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een onvergetelijke ervaring te maken!