Corona update

reizen en corona

Steun alle kleinschalige reisorganisaties

reizen met een kleinschalige reisorganisatie
Massatoerisme was voor corona al op zijn retour.

Een verblijf in kolossaal betonblok, met duizend man aan het ontbijt in een groot resort,  voor 6 uur je handdoek moeten leggen op één van de bedjes in 35 rijen dik bij het zwembad. Steeds meer mensen wilden dit niet meer. Er ontstonden steeds meer kleinschalige reisorganisaties die meer en meer omarmd werden door reisliefhebbers.

Kleinschalige reisorganisaties

Stel je eens voor dat deze kleinschalige reisorganisaties verdwijnen en je alleen nog op vakantie kunt met de grote reisreuzen. De macht is vaak bij die reisorganisaties die vooral gericht zijn op groot en massa. Reisreuzen groeien vaak door ook in tijden van crisis zoals corona nu.

Wil je in de toekomst op vakantie kunnen zoals de afgelopen jaren, met hulp van kleinschalige reisorganisaties? Oftewel kleinschalig, duurzaam reizen, met respect voor cultuur, natuur en lokale bevolking.

Steun dan nú de kleinschalige reisorganisaties. Help jij mee? Klik dan even op onderstaande button.

Alvast dank voor je steun!

Wat gebeurt er als er ineens niet meer gereisd mag worden? Dan moet je als reisorganisatie proberen jouw vooruitbetaalde bedragen terug te krijgen om weer terug te storten.

Hierover hoor je weinig in de media. Alle reisorganisaties hebben veel energie moeten steken in het zoveel mogelijk veilig stellen van die (aan)betalingen.

Reissommen van klanten zijn meestal al uitgegeven aan accommodaties en overige diensten. Daarom kunnen veel reisorganisaties hun klanten ook geen geld terug betalen. Dat was al uitgegeven.

In de video hiernaast alle uitleg >>

Deel dit blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Ontdek hier ons aanbod

Hier vind je een selectie uit de kleinschalige accommodaties waar jij verblijft tijdens jouw reis die je boekt via Puur Kroatië.

Liever één accommodatie?

Wij hebben de mogelijkheden voor je op een rij gezet

Klik op de button voor antwoorden op veel gestelde vragen. 

Erg handig

Huurauto boeken, met verrassing!

Ook niets meer missen? 

Ontvang maandelijks inspirerende tips.

Puur Kroatië is aangesloten bij

.        

Saaie pagina's

Volg Puur Kroatië

Voor nog meer inspiratie, neem een kijkje op onze blog of op de socials

Hallo!

Kom erbij en krijg ook tip’s van Wendy in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes, winacties enz…

Meld je nu aan en laat niets je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een onvergetelijke ervaring te maken!