Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Rondreis Kroatië Onvervalst genieten

Voor verre reizen gingen we jaren op pad met Riksja Travel, maar nu een verre reis vanwege corona niet kon doorgaan kwamen we bij Puur Kroatië uit, (dank je wel collega Mark voor deze tip!)

Afscheid nemen van een plek waar je mooie tijden hebt beleefd is altijd lastig. Onze mooie tijd in Kroatië zit er alweer op, maar gelukkig staat het tweede Kroatische avontuur alweer bij Puur Kroatië in de planning, waar we natuurlijk weer enorm naar uitijken.

Een autorondreis Kroatië in corona tijd, het voelde anders, de onzekerheid, kunnen we wel of kunnen we niet. Covid-19 hield ons allemaal in greep. Maar ondanks al die negatieve en onjuist berichtgeving. Wat zijn wij blij dat we zijn gegaan, zo hoorde ik ook van andere mensen die in Kroatië op vakantie zijn.

Met Puur Kroatië even offline. Zet je telefoon uit en laat je overweldigen door al het moois wat Kroatië te beiden heeft. Waan je helemaal in de Mediterrane sferen. Rijdend door de heuvels van Istrië, het Italië zoals het vroeger was. Nippend aan een goed glas wijn in de achtertuin van het wijnlandgoed van Tomo. Of samen met visser Ivan verse tuna binnen halen in de haven van Punat.

Puur Kroatië is ontmoeten, proeven en genieten op karaktervolle plekjes in Kroatië. Zij kennen de spots, jij vertelt hen wat je leuk vindt. Onze tip, abonneer je als VIP member, we hebben vooraf al veel aan hun reistips Kroatië gehad.

Hans – juni-juli 2020

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen