Het andere Kroatië
Reisconcepten door experts
Weg van de massa
Handpicked vakantieadresjes
Aangesloten bij
9.5/10 beoordeling op Reisorakel
Contact

Met Puur Kroatië ben je in 1x klaar voor je vakantie

Meer informatie

Eilandhoppen in Kroatië is zeker aan te raden

Kroatië is een land met heel veel eilanden. Het grote voordeel is dat de eilanden ook redelijk dicht bij elkaar liggen en sommige liggen ook dicht voor de kust. De vaartijd is in tegenstelling tot Griekenland erg kort en er zijn heel veel veerdiensten. Ook zijn er eilanden die met een brug zijn verbonden aan het vaste land.

We hebben Brac, Hvar en Pag bezocht. Leuke kleinschalige appartementen, vlakbij het strand, winkels en restaurants. We hadden slechts 1 keer een zwembad bij het appartement bij andere 2 zwembad niet gemist. We merkten dat we toch liever zwommen in die mooie zee dan in het zwembad.

Naar eiland Brac was nog geen uur varen, leuke dorpjes, mooie stranden. Je kan er ook terevht voor kite-surfen. We verbleven hier 5 dagen. Daarna door naar Hvar, op sommige plekken erg duur. Het is erg trendy, levendig en ontdekt ook door wereldsterren, dus hup prijzen sky high. Gelukkig wist Puur kroatië de plekken waar het het veel goedkoper en leuker is.

Als laatste bezochten we eiland Pag, wat een apart eiland, het leek aan de kant van Zadar op een maanlandschap, heel apart. Pag is leuk en heeft als voordeel dat je ook zo in de stad Zadar bent. Aan de zuidkant ligt de brug zodat je snel in Zadar kunt zijn. Deze combinatie met de regio Zadar beviel ons zeer.

Voor volgend jaar hebben we alweer bij Puur Kroatië een aantal andere eilanden geboekt. We bezoeken dan Krk, Cres en Losinj. Nu al weer zin in.

Marije – juli 2020

Wendy, jouw ambassadeur voor Kroatië.

Maak kennis met Puur Kroatië; kleinschalige reizen met passie en bezieling. En reisconcepten direct uit het hart.

Veel leesplezier,Team klantgeluk

Enthousiast geworden over Kroatië? Of heb je nog vragen?

Heb je ook zo’n zin om op vakantie te gaan, maar ben je inspiratieloos? Try us.

Bekijk ons reisaanbod Onze vakantiewoningen