Vanmorgen had ik mijn vriendin Kety aan de telefoon. Het goede nieuws is dat accommodaties binnenkort weer open gaan, zo ook de terrassen en eind mei gaan de grenzen hoogstwaarschijnlijk weer open. Ik denk terug aan vorig jaar. Wat had ik een trek toen ik terug kwam van een trip met Valentino! Moe plofte ik neer in het restaurant van mijn favoriete plek Heart of Nature. Samen met Kety en Valentino een fietstocht gemaakt door de bossen in de omgeving. Wat een rust! Het enige wat ik hoorde waren vogeltjes en het kabbelende water van de rivier.

Wat wordt het vandaag Wendy? Kety kijkt me aan. Ik ga voor patka en mlinci. Op de menukaart van de familie Srakovcic staan alleen traditionele gerechten die worden bereid met lokale producten. Tevreden neem ik een slok van mijn glas wijn, natuurlijk gemaakt van druiven van mijn gro #reizen te vriend Josip Vrbanek. De geur van kruiden en gebraden vlees komt me tegemoet. Wat was het leven toen toch goed! #levenvoorcorona

Laat een bericht achter

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving