….samen staan we sterk.

Gisteren om 06.20 u. werden we in Zagreb opgeschrikt door een aardbeving, ook dat nog. De luchthaven van Zagreb bleef dicht. I.p.v. 08.25 u. vertrek richting Schiphol werd het 12.30 u. voor take-off. Het coronavirus, aardbeving, de problemen in Griekenland en ga zo maar door. De wereld staat helemaal op z’n kop.

Om jou te laten zien wat er met- en bij ons gebeurt, hield ik afgelopen dagen notities bij. Het is fantastisch hoe sommige van jullie reageren op mail van ons. We kunnen niet ontkennen dat wij als reisbranche het ook zwaar hebben.

Verder kijken wij met jou naar onze reizen. Want deze situatie is zó uitzonderlijk, dat wij ook bijzondere maatregelen zullen moeten gaan nemen. We hebben reizigers die afgelopen week in Kroatië zaten allemaal terug kunnen halen. We weten nog niet wat er met vertrekken na 15 april  staat te gebeuren.

Problemen die we nu hebben, lossen we op. Zo hebben we alle Puur Kroatië reizigers die t/m 14 april vertrekken kosteloos omgeboekt of een voucher gegeven die voor 31 december weer gebruikt kan worden.

Daarnaast doen we er ook een cadeaubon bij voor een volgende reis of die je kunt weggeven. Met deze reis-cadeaubonnen steun je ons en hebben we allemaal iets leuks om naar uit te kijken in de toekomst. Er is namelijk ook gewoon een leven na de Corona-crisis. Daarin hebben we jouw boeking straks hard nodig.

Probeer positief te blijven. Samen komen we er doorheen.

Heel veel sterkte deze periode.

Hartelijke groet, Wendy van Puur Kroatië

Laat een bericht achter

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving