Bij  Puur Kroatië slaap je niet alleen in een B&B, een agrotoerisme, een hotelletje, een luxe safaritent maar ook in privé accommodaties , privatni smještaj, (Sobe i Apartmani). Dit zijn accommodaties, waarbij je vaak bij de plaatselijke bevolking verblijft. Voor 1991, in het Joegoslavië tijdperk, was dit een eenvoudige maar goede manier om in contact te komen met de Kroaten. Maar tegenwoordig zijn het ook uiterst comfortabele en professionele privé ondernemingen met een perfect serviceniveau en de toegevoegde waarde. Het op en makkelijke en leuke manier met de plaatselijke bevolking in contact komen is gebleven. We  bieden deze accommodaties in 3, 4 en 5* categorie aan. Ze hebben één ding gemeen: je voelt het enthousiasme en de bezieling van de eigenaren.

Vind jij een afwisseling tijdens jouw rondreis in Kroatië ook leuk? Is het antwoord hierop ja! Dan helpen we jou graag bij het vastleggen van verschillende type accommodaties.

In Kroatië overnachten is een belevenis op zich. Zo slaap je bijvoorbeeld in Zagreb in een centraal gelegen appartement op loopafstand restaurants en winkels of bij de Jamie Oliver van Kroatië, tv kok Zlatko, bekend om zijn kookprogramma’s op de Kroatische televisie.

In het noorden logeer je op het platteland tussen de lokale bevolking, (goed te zien in de aflevering van Rail Away over Kroatië) zodat je de levenswijze van de dorpsbewoners van dichtbij meemaakt, verblijf is meestal op een agrotoerisme of wijnlandgoed, een zwembad of een rivier in de buurt staat garant voor de nodige verkoeling.

Op de eilanden en aan de kust slaap je in zeer comfortabele en kleinschalige appartementen. Meestal is hier ook een zwembad(je) aanwezig voor een verkoelende duik en anders ligt het strand voor de deur (op loopafstand). Tijdens je reis met Puur Kroatië slaap je in karakteristieke en/of kleinschalige accommodaties. Onze reizen staan bekend om zijn goede afwisseling tijdens de reis en een goede mix van 3* en 4* accommodaties. Voor minder doen we het niet! En wil je toch liever verblijven in meer exclusiviteit en luxe dan kunnen we de toeslag hiervoor altijd vrijblijvend voor je aanvragen.

We hebben de meeste accommodaties zelf bezocht en uitgekozen. Hierbij letten we op de juiste combinatie van ligging, sfeer, servicegerichtheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Bij veel reisorganisaties krijg je bij het boeken van een rondreis pas op de plek van bestemming te horen waar je verblijft, bij ons niet, al een maand voor vertrek ontvang je alle info.

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving

Super leuke tips voor jou

Hello! Kom erbij en krijg ook Tip's van mij in je mailbox. Over slim je vakantie plannen, meer reizen voor minder geld, leuke adresjes enz.. Schrijf je nu snel in en laat niet je meer tegenhouden om van je vakantie in Kroatië een succes te maken!

Bedankt voor je inschrijving