Een nieuwe rondreis met kinderen die als droomreis in 2018 veel werd geboekt. Na de bossen bloemen, kaartjes, mooie reviews hebben we besloten deze kinderrondreis extra in de spotlights te zetten.

Wordt wakker van de intensieve geuren van pijnbomen, lavendel en salie en laat je zo koesteren door de zon en geniet van de zachte mistral wind. Laat je meenemen langs de Kroatische kusten een verborgen tuin van de mediterrane schoonheid, verrijkt met een ketting van meer dan duizend paradijselijke eilanden die als parels een zacht gezicht versieren, zo vormen de Kroatische kusten de zuiverste en mildste stranden van het Middellandse Zeegebied

“Twee prachtige plekken voor een mooie prijs. Alles was prima georganiseerd en we kregen wat ons was beloofd: 2 heerlijke vakantieappartementen, kleinschalig en sfeervol. 

vijgen
Data 2019 Prijs p.p. wat is nog beschikbaar
01 April – 01 Juni €685 vol
01 Juni – 15 Juni €765 vol
15 Juni – 01 Juli €895 03 reizen
01 Juli – 31 Augustus €1030 alleen nog op aanvraag
01 September – 15 September €790 04 reizen
15 September – 31 Oktober €685 03 reizen

De vermelde prijzen zijn gebaseerd op een 2-persoonsbezetting met minimaal 2 volbetalenden.

Extra hoge kinderkorting:
Voor kinderen van 2 tot 12 jaar, 150 EUR per kind.
Voor Kinderen van 12 tot 17 jaar, 100 EUR per kind.
Voor Kinderen tot 2 jaar betaal je alleen 40 EUR.

De leeftijd op de dag van aankomst is bepalend voor de korting. De korting geldt slechts indien kinderen op een extra bed bij 2 volbetalende personen in de accommodatie verblijven.
Eventuele kosten voor kinderbedjes en maaltijden dienen ter plaatse te worden betaald. Indien voor een kind een eigen kamer wordt gereserveerd, vervalt de korting.

De mogelijkheid om je boeking kosteloos te annuleren.

Wil je wel de zekerheid hebben dat je reis nog beschikbaar is, maar tegelijkertijd er nog even over nadenken of met je reisgenoten overleggen? Als je een boeking buiten 6 weken voor de begindatum van je reis maakt kun je deze altijd binnen 3 werkdagen weer kosteloos annuleren.

Wij bij Puur Kroatië denken graag met je mee.

Je kunt de reis direct boeken maar ook aanvragen. Misschien heb je nog specifieke wensen voor de reis? Je mag van ons verwachten dat we met je meedenken, dat we jou begeleiden bij het kiezen van de reis die het beste past bij jouw wensen.

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. Voor de reis naar Kroatië raden wij je aan zelf je ticket te boeken dit is altijd goedkoper!

Vergeet dan niet evt vluchtwijzigingen aan ons door te geven.

Heb je geen tijd of geen zin, dan boeken wij het ticket voor je. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We willen je graag alvast wat handige en slimme tips meegeven voor het zo goedkoop mogelijk boeken van een ticket. Onze 10 handige tips vind je HIER

De huurauto is nog niet inbegrepen in de reissom. Puur Kroatië werkt samen met Sunny Cars, één van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Je Sunny Cars huurauto boek je eenvoudig via deze link. Je kunt het regelen van een huurauto ook aan ons overlaten, dit geef je aan wanneer je de reis aanvraagt of boekt.

dag 1-4:

Ik sta op de binnenplaats in het historische centrum van een klein toeristenplaatsje wat behoort tot het UNESCO Werelderfgoed . In mijn hoofd maak ik een dansje van geluk. Wat een folklore! Waar ik ben? In Trogir in Midden Dalmatië. Genietend in de schaduw met een glas wijn in de hand aanschouw ik even later met Nikol de bedrijvigheid aan de havenkade en zeg ik haar dat ik toch wel een beetje jaloers ben op het feit dat zij in Trogir woont. Voor mij is het volkomen terecht dat Trogir behoort tot het UNESCO werelderfgoed! Met het rijke gastronomische aanbod in konoba’s (typisch lokale eetgelegenheden) en restaurants in Trogir kun je overal terecht voor een lekkere lunch of diner.

Dag 4-8:

Die prachtige kustweg verder naar het zuiden van Kroatië. Zelfs in de file staan moet hier een genoegen zijn. De zee, met al die landen rechts. De bergen, met stipjes als in de vacht van een Dalmatiër, links. En daarboven datzelfde blauw als gisteren, vorig jaar en eeuwen geleden. Tijdloze schoonheid noemen dichters en reclameschrijvers zoiets. Op eiland Peljesac is genoeg te beleven.

Dag 8-11:

Na een paar dagen eiland rij je vandaag weer terug naar vaste land. Aan de Makarska Riviera, bekend om zijn mooie stranden, hebben we in het dorpje Igrane enkele sfeervolle accommodaties. De appartementen liggen op 5 minuten lopen van centrum en strand.

Dag 11-15:

Omdat we de laatste 3 jaar het binnenland Sibenik veel boeken, onze reizigers geven het binnenland Sibenik een 9,2, hebben we besloten  op deze reis extra capaciteit in te kopen op onze accommodaties hier. Wat onze eerdere reizigers lieten weten is dat ze de combinatie van het bedrijvige Trogir, samen met andere bestemmingen aan de kust en het verblijf op het wijnlandgoed/agrotoerisme in rustieke binnenland bij Sibenik ze de perfecte combinatie vonden waarbij de afwisseling enorm werd gewaardeerd maar ook het fijne reisschema.

Dit zijn de accommodaties die we voor deze reis hebben geselecteerd

De onderstaande foto’s geven een indruk waar je tijdens deze rondreis verblijft. Het kan echter voorkomen dat er een accommodatie uit het reisprogramma geen beschikbaarheid meer heeft. Wij bieden dan binnen 2 werkdagen een gelijkwaardig, eveneens kleinschalig alternatief uit ons aanbod in dezelfde plaats of in de omgeving aan.

Ben jij ook op zoek naar kleinschalige accommodaties, weg van de grote onpersoonlijke hotels, en naar afwisseling in de reis?

Tijdens je reis met Puur Kroatië slaap je zoveel mogelijk in accommodaties klein en fijn.

Accommodaties waar (eerdere) reizigers heel enthousiast over zijn en die ieder jaar weer een hoge score krijgen. De mening van onze reizigers is mede bepalend voor het uitgebreide aanbod aan authentieke, klassieke, eigentijdse, moderne en trendy vakantieadresjes.

Puur Kroatië heeft een uitgebreid netwerk van kleinschalige accommodaties, die wij regelmatig bezoeken en zorgvuldig selecteren op de juiste combinatie van sfeer, ligging, comfort, hygiëne, vriendelijkheid en natuurlijk servicegerichtheid. Als je tijd hebt lees dan ook eens de vakantiebeoordelingen van onze (eerdere) reizigers.

Meer luxe?

Reiscode KR15- tropeligrsib

vanaf

€ 685,-

per persoon

Uniek aan deze reis:

  • Heerlijke mediterrane sfeer
  • Aankomst/vertrek dagelijks mogelijk
  • Veel excursie mogelijkheden als pakket vooraf bij te boeken
  • Ongerepte en imposante natuur