Trogir, wat op slechts 6 kilometer van de luchthaven Split ligt, is één van de bestemmingen die de laatste jaren erg populair is bij onze reizigers, in het hoogseizoen kan het hier druk zijn daarom is de bestemming vooral in de meivakantie en herfstvakantie erg geliefd. Zoals onze eerdere reizigers vertelde, vanwege de goede uitvalsbasis (niet ver van Nationaal Park Krka, Split, veel eilanden voor de deur) en de sfeer.

Net ten zuiden van Split ligt de prachtige Makarska Riviera, bekend om zijn mooie stranden. Op deze plek hebben we een aantal leuke vissersplaatsjes met fijne accommodatie om even te genieten van de nazomer. Wil je graag wat ondernemen dan hebben we bij Omis een aantal leuke activiteiten die je kunt gaan doen. Wat dacht je van raften, zip-line of canoeying.

“ Twee prachtige plekken voor een mooie prijs. Alles prima georganiseerd en we kregen wat ons was beloofd! Een prima appartement in Trogir en op eiland Brac de kleinschalige en sfeervolle glamping. 

vijgen
Herfstvakantie 2019 Prijs p.p. wat is nog beschikbaar
11 oktober – 18 oktober €398 03 reizen
12 oktober – 19 oktober €448 vol
19 oktober – 26 oktober €408 vol

De vermelde prijzen zijn gebaseerd op een 2-persoonsbezetting met minimaal 2 volbetalenden.

Extra hoge kinderkorting:
Voor kinderen van 2 tot 12 jaar, 150 EUR per kind.
Voor Kinderen van 12 tot 17 jaar, 100 EUR per kind.
Voor Kinderen tot 2 jaar betaal je alleen 40 EUR.

De leeftijd op de dag van aankomst is bepalend voor de korting. De korting geldt slechts indien kinderen op een extra bed bij 2 volbetalende personen in de accommodatie verblijven.
Eventuele kosten voor kinderbedjes en maaltijden dienen ter plaatse te worden betaald. Indien voor een kind een eigen kamer wordt gereserveerd, vervalt de korting.

De mogelijkheid om je boeking kosteloos te annuleren.

Wil je wel de zekerheid hebben dat je reis nog beschikbaar is, maar tegelijkertijd er nog even over nadenken of met je reisgenoten overleggen? Als je een boeking buiten 6 weken voor de begindatum van je reis maakt kun je deze altijd binnen 3 werkdagen weer kosteloos annuleren.

Wij bij Puur Kroatië denken graag met je mee.

Je kunt de reis direct boeken maar ook aanvragen. Misschien heb je nog specifieke wensen voor de reis? Je mag van ons verwachten dat we met je meedenken, dat we jou begeleiden bij het kiezen van de reis die het beste past bij jouw wensen.

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. Voor de reis naar Kroatië raden wij je aan zelf je ticket te boeken dit is altijd goedkoper!

Vergeet dan niet evt vluchtwijzigingen aan ons door te geven.

Heb je geen tijd of geen zin, dan boeken wij het ticket voor je. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We willen je graag alvast wat handige en slimme tips meegeven voor het zo goedkoop mogelijk boeken van een ticket. Onze 10 handige tips vind je HIER

De huurauto is nog niet inbegrepen in de reissom. Puur Kroatië werkt samen met Sunny Cars, één van Nederlands grootste autohuurbemiddelaars voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Bij Sunny Cars huur je zonder eigen risico en zijn schades gedekt die doorgaans buiten alle verzekering vallen, zoals banden, onder- en bovenkant van de auto, spiegels en ruiten. Zo kom je ter plekke niet voor onaangename verrassingen te staan.

Je Sunny Cars huurauto boek je eenvoudig via deze link. Je kunt het regelen van een huurauto ook aan ons overlaten, dit geef je aan wanneer je de reis aanvraagt of boekt.

dag 1-4:

Ik sta op de binnenplaats in het historische centrum van een klein toeristenplaatsje wat behoort tot het UNESCO Werelderfgoed. In mijn hoofd maak ik een dansje van geluk. Wat een folklore! Waar ik ben? In Trogir in Midden Dalmatië. Genietend in de schaduw met een glas wijn in de hand aanschouw ik even later met Nikol de bedrijvigheid aan de havenkade en zeg ik haar dat ik toch wel een beetje jaloers ben op het feit dat zij in Trogir woont. Voor mij is het volkomen terecht dat Trogir behoort tot het UNESCO werelderfgoed! 

Dag 4-8:

De Makarska Riviera is een schilderachtige regio met prachtige baaien en stranden. Laat je verrassen door de mooie omgeving met de enorme Biokovo berg die als een ware beschermheer je constant in de gaten lijkt te houden. Aangespoord door het Voltallig Filharmonisch Krekelorkest loop ik later die middag de ondergaande zon tegemoet. In de schemering straalt de Adriatische Zee lichtblauw op, als een mist of als neonreclame voor de pracht van dit land. Soms in de diepte, dan weer op nog geen paar meter van de weg. Wat zouden we in Nederland niet geven voor een paar kilometer van zo’n kustlijn? Kroatië ligt er vol mee, alleen al over meer dan duizend kilometer langs de kust van het vaste land.

De regio Makarska is fantastisch, in de zomer met veel bedrijvigheid, in het voorjaar en najaar een idylle.

Deze reis kan ook in omgekeerde volgorde worden geboekt.

Dit zijn de accommodaties die we voor deze reis hebben geselecteerd

De onderstaande foto’s geven een indruk waar je tijdens deze rondreis verblijft. Het kan echter voorkomen dat er een accommodatie uit het reisprogramma geen beschikbaarheid meer heeft. Wij bieden dan binnen 2 werkdagen een gelijkwaardig, eveneens kleinschalig alternatief uit ons aanbod in dezelfde plaats of in de omgeving aan.

Ben jij ook op zoek naar kleinschalige accommodaties, weg van de grote onpersoonlijke hotels, en naar afwisseling in de reis?

Tijdens je reis met Puur Kroatië slaap je zoveel mogelijk in accommodaties klein en fijn.

Accommodaties waar (eerdere) reizigers heel enthousiast over zijn en die ieder jaar weer een hoge score krijgen. De mening van onze reizigers is mede bepalend voor het uitgebreide aanbod aan authentieke, klassieke, eigentijdse, moderne en trendy vakantieadresjes.

Puur Kroatië heeft een uitgebreid netwerk van kleinschalige accommodaties, die wij regelmatig bezoeken en zorgvuldig selecteren op de juiste combinatie van sfeer, ligging, comfort, hygiëne, vriendelijkheid en natuurlijk servicegerichtheid. Als je tijd hebt lees dan ook eens de vakantiebeoordelingen van onze (eerdere) reizigers.

Meer luxe?

Reiscode HV08- troigr

vanaf

€ 398,-

per persoon

Uniek aan deze reis:

  • Heerlijke mediterrane sfeer
  • Aankomst/vertrek vrijdag-zaterdag
  • Veel excursiemogelijkheden als pakket vooraf bij te boeken
  • Ongerepte en imposante natuur